Fullrace T Acropolis 6.5×15 Arany 🚗

Cikkszám: 2023braidFullraceTAcropolis6.5x15Gold Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , , , , ,

A Fullrace T Acropolis 6.5×15 Arany 🚗 Rally Murva felni.

Bemutatjuk a Fullrace T Acropolis 6.5×15 Arany 🚗 rally murva felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Full Flowcast technológiával készült amely extra erőt és merevséget biztosít kifejezetten a legnehezebb kavicsos terepen történő felhasználásra tervezték.

Magában foglalja a nagy teherbírású tulajdonságokat például a megerősített felni karimákat és a megerősített belső felnit valamint az ütődés elleni kialakítást a speciális kavics gumiabroncsokhoz.

Átmérő: 15″

Szélesség: 6.5″

Eltolás: 35 – 60 mm

Lyukak: 4, 5, 6

Kerékterhelés: 650 kg

Alkalmazások: Rally Murva

Alapszínek: Arany

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace T Acropolis 6.5×15 Arany

Érdekelhetnek még…