Fullrace T 7×15 Beadlock B 🚗

A Fullrace T 7×15 Beadlock B 🚗 Off road / 4×4 felni.

Bemutatjuk a Fullrace T 7×15 Beadlock B 🚗 off road és 4×4 felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Beadlock technológiával készült és bármilyen típusú közepes méretű terepjáróhoz használható.

A Fullrace T 7×15 „Beadlock B nagyszerű tulajdonságaival rendelkezik, beleértve a 90° -ban megmunkált barázdált és hornyolt gyöngy felülettel.

Tökéletes kerék terepjáró versenyzőknek vagy a kalandra vágyó egyéneknek.

Átmérő: 15”

Szélesség: 7“

Eltolás: 10 – 60 mm

Lyukak: 4, 5, 6

Kerékterhelés: 650 kg

Alkalmazások: Off road / 4×4

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace T 7×15 Beadlock B

Érdekelhetnek még…