A Fullrace FF 18″ 🚗 Rally Aszfalt és Pálya felni.

Bemutatjuk a Fullrace FF 18″ 🚗 rally aszfalt és pálya felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek a nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A FlowForming technológiával készített Fullrace FF 18″ 🚗 tökéletes megoldás minden ügyfél számára aki nagyon könnyű és mégis nagyon erős kereket keres.

A Flow Forming a legfejlettebb öntési technológia a kerékkatalógusában a gyártónak.
Ez magában foglalja a kerék belső peremére gyakorolt ​​nyomást forgás közben, az öntés után.

Ez az eljárás megnyújtja és összenyomja az alumíniumötvözetet, növelve a szakítószilárdságot, így olyan öntött kerék jön létre, amely közel áll a kovácsolt kerék tulajdonságaihoz.

A végső kerék könnyebb, erősebb, jobb nyúlással rendelkezik, hogy törés nélkül elnyelje a nagyobb ütéseket, valamint megnövelt teherbírású a hagyományos öntött kerekekhez képest.

Folytatva, a BRAID Fullrace FF egyedülálló megoldása egy általános rejtélyre, hogyan lehet egy kereket nagyon könnyűvé és erőssé tenni.

8-13″ szélességekben kaphatók amelyeket kifejezetten aszfaltos és pálya versenyekhez terveztek nagy teljesítményű járművekhez.

A számítógépes programmal a küllőket és a belső profilt úgy tervezték és optimalizálták, hogy a nagyobb fékekhez is megfelelő legyen.

Átmérő: 18″

Szélesség: 8“ -tól 13” -ig”

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Rally Aszfalt, Pálya

Alapszínek: Sötét szürke

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace FF 18″ 🚗

Érdekelhetnek még…