A Fullrace C TCT Lip 🚗 Pálya és Formula CM felni.

Bemutatjuk a Fullrace C TCT Lip 🚗 pálya és formula CM felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Fullrace C TCT Lip 🚗 felnit kifejezetten és legfeljebb 1300 kg-os járművekhez gyártották amelyek üzemi állapotban (üzemanyag és vezető) nem nyomnak súlyban többet.

A Flowcast, először a BRAID-ben, lehetővé teszi az alumíniumötvözet szerkezetének és granulometriájának megfelelő elrendezését, így nagymértékben növeli annak mechanikai jellemzőit.

Az eredmény egy könnyebb, ellenállóbb kerék, és nagyon erős ütés esetén sokkal nagyobb deformációs képességgel rendelkezik, elkerülve a kerékrepedéseket.

Ezenkívül az ezzel a technológiával készült összes kerék a belső felni peremének belső oldalán a véges elemek által kifejlesztett tipikus mikrohullámú profilt tartalmazza.

Abból kifolyólag, hogy növelje a merevséget ezen a területen.

A számítógéppel segített tervezést a küllők méretoptimalizálása teszi teljessé, ami javítja a súly/ellenállás viszonyt.

Röviden, ez a technológiai kerekek egyik legújabb generációja a kisebb súly és az erős merevség érdekében.

A Full Flowcast technológiával készült valamint a házon belüli alkalmazott Tecno-Cast technológiát (TCT) közösen használva gyártják ezeket a kerekeket 4”- 10” széles, 0.5” és 0.5” között.

Kifejezetten CSAK pálya és hegyi versenyekre.

A küllők nem nyúlnak ki a peremből, elkerülve ezzel a szomszédos kerékkel való ütközés problémáját ezáltal a nagy sebességű pálya versenyek közbeni csatáknál megfelelő védelmet biztosít.

Átmérő: 15″

Szélesség: 4“-tól 10”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Pálya, Formula / CM

Alapszínek: Antracit

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace C TCT Lip 🚗

Érdekelhetnek még…