A Fullrace B Dakar 7×15 🚗 Off road / Buggy felni.

Bemutatjuk a Fullrace B Dakar 7×15 🚗 off road és buggy felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

Az új Fullrace B Dakar 7×15 🚗 , amelyet kifejezetten könnyű off road prototípusokhoz és 14”-os abroncsokra szerelt UTV-khez terveztek (T3 és T4 kategória).

A fullflowcast technológiával öntött AlSi7Mg alumíniumból készült, amely javítja az alumínium mechanikai tulajdonságait a szokásos öntési eljáráshoz képest.

Ez a kerék a legbonyolultabb terepen is képes ellenállni, lenyűgöző súlyával, mindössze 5,9 kg-tól.

Ennek bizonyítéka, hogy ezt a kereket az elmúlt Dakar során az X-RAID csapat által készített hivatalos Yamaha YXZR használta, ami nagy megbízhatóságot mutatott.

A Fullrace B Dakar alapfelszereltségként tartalmazza a nem forgó gumiabroncs rendszert és a gumiabroncs rögzítő rendszert is.

Ennek eredményeként az alacsony nyomással való futás nem okoz gondot.

Alapfelszereltségként antracit színben kapható, az eltolások széles skálájával.

Alkalmas a piacon lévő összes homokfutóhoz, mint például a Can-Am, a Yamaha és a Polaris.

Tökéletes kerék a terepjáró versenyzők számára vagy a kalandtól függő buggy rajongóknak.

Súly mindössze 6,8 kg-tól.

Átmérő: 15″

Szélesség: 7″

Eltolás: 30 – 72 mm

Lyukak: 3, 4, 5

Alkalmazások: Off road / Buggy

Alapszínek: Antracit

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace B Dakar 7×15 🚗

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds