Fullrace B Dakar 7×14 🚗

A Fullrace B Dakar 7×14 🚗 Off road / Buggy felni.

Bemutatjuk a Fullrace B Dakar 7×14 🚗 off road és buggy felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Fullrace B Dakar 7×15 🚗 , amelyet kifejezetten könnyű off road prototípusokhoz és 15”-os abroncsokra szerelt UTV-khez terveztek (T3 és T4 kategória).

A Flowcast, először a BRAID-ben, lehetővé teszi az alumíniumötvözet szerkezetének és granulometriájának megfelelő elrendezését, így nagymértékben növeli annak mechanikai jellemzőit.

Az eredmény egy könnyebb, ellenállóbb kerék, és nagyon erős ütés esetén sokkal nagyobb deformációs képességgel rendelkezik, elkerülve a kerékrepedéseket.

Ezenkívül az ezzel a technológiával készült összes kerék a belső felni peremének belső oldalán a véges elemek által kifejlesztett tipikus mikrohullámú profilt tartalmazza, hogy növelje a merevséget ezen a területen.

A számítógéppel segített tervezést a küllők méretoptimalizálása teszi teljessé, ami javítja a súly/ellenállás viszonyt.

Röviden, ez a technológiai kerekek egyik legújabb generációja a kisebb súly és az erős merevség érdekében.

A Fullflowcast technológiával öntött AlSi7Mg alumíniumból készült, amely javítja az alumínium mechanikai tulajdonságait a szokásos öntési eljáráshoz képest.

Ez a kerék a legbonyolultabb terepen is képes ellenállni, lenyűgöző súlyával, mindössze 5,9 kg-tól.

Ennek bizonyítéka, hogy ezt a kereket az elmúlt Dakar során az X-RAID csapat által készített hivatalos Yamaha YXZR használta, ami nagy megbízhatóságot mutatott.

A Fullrace B Dakar alapfelszereltségként tartalmazza a nem forgó gumiabroncs rendszert és a gumiabroncs rögzítő rendszert is.

Ennek eredményeként az alacsony nyomással való futás nem okoz gondot.

Alapfelszereltségként antracit színben kapható, az eltolások széles skálájával.

Alkalmas a piacon lévő összes homokfutóhoz, mint például a Can-Am, a Yamaha és a Polaris.

Tökéletes kerék a terepjáró versenyzők számára vagy a kalandtól függő buggy rajongóknak.

Súly mindössze 5,9 kg-tól.

Átmérő: 14″

Szélesség: 7″

Eltolás: 5 – 55 mm

Lyukak: 1, 4

Alkalmazások: Off road / Buggy

Alapszínek: Antracit

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace B Dakar 7×14 🚗

Érdekelhetnek még…