Fullrace B 8×14 Beadlock A 🚗

A Fullrace B 8×14 Beadlock A 🚗 Off road / Buggy felni.

Bemutatjuk a Fullrace B 8×14 Beadlock A 🚗 off road és buggy felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Fullrace B Beadlock A 8×14” egyedülálló kerék és amelyet fel lehet használni a bajnokságok megnyeréséhez vagy terepjáró kalandhoz.

A Beadlock technológiával készült és rendkívül funkcionális kerék minden típusú FIA T3 Buggy számára.

Átmérő: 14″

Szélesség: 8″

Eltolás: -6 – 44 mm

Lyukak: 3, 4, 5, 6

Alkalmazások: Off road / Buggy

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace B 8×14 Beadlock A 🚗

Érdekelhetnek még…