A Fullrace A 18 🚗 Utcai felni.

Bemutatjuk a Fullrace A 18 🚗 utcai felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Fullrace A 18 🚗 „-os teljesítményre optimalizálva, amelyet a motorsport-kínálatunkban alkalmazott technológiával gyártottak.

Tíz egyenes küllős kialakítással rendelkezik, amelyek a külső széltől egészen a közepéig futnak, így a nagyobb átmérőjű megjelenés illúzióját nyújtja.

Öntött alumínium AlSi7Mg hőkezeléssel Full Flowcast technológiával.

Optimalizált kialakítás a merevség maximalizálása és a tehetetlenség csökkentése érdekében.

Nagy teljesítményű motorsport belső felniprofil nagy fékcsomagokhoz ideális.

Acél betétek a csavar/anya ülésein.

Nincs szükség központosító gyűrűre. (közvetlen agy központosítás)

CNC-vel mart középső felni kupakkal.

Átmérő: 18″

Szélesség: 8″, 8.5″, 9″, 10″

Lyukak: 5

Alkalmazások: Utcai

Alapszínek: Fényes antracit, fényes fehér, fényes arany

Igény szerint szín, méret: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Utcai Felnik

1./2.kép  Fullrace A 18 🚗

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds