A Braid Formrace Sixteen 🚗 Formula Student és Formula CM felni.

Bemutatjuk a Formrace Sixteen 🚗 formula student és formula CM felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Formrace Sixteen 🚗 a Spin-Forging technológiával és a legmagasabb alumíniumminőséggel készül, hogy jelentősen javítsa az anyag tulajdonságait és szilárdságát.

Rendkívül könnyű kerekek, mindössze 3 kg-tól indul a súlyuk és kifejezetten csak formula és más pálya versenyekre használható.

Kis méretű versenyautók számára aminek a súlya 650 kg-ig van.

Átmérő: 13″

Szélesség: 4“-tól 7”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4

Alkalmazások: Formula Student, Formula / CM

Alapszínek: Fekete

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Formrace Sixteen 🚗

Érdekelhetnek még…