Forged Seven+ 🚗

A Forged Seven+ 🚗 Pálya felni.

Bemutatjuk a Forged Seven+ 🚗 pálya felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Forged Seven+ 🚗 Forged technológiával készült, hogy meghaladják a legmagasabb minőségi előírásokat.

A Forged koncepció a gyártó technológiájának a csúcsa, amely felülmúlja a legszigorúbb gyártási ismereteket is a még nagyobb teljesítmény, a dinamikus és szerkezeti integritás érdekében.

A kovácsolt kerekek mechanikai és fizikai jellemzői molekuláris szinten egyenlően oszlanak el, ami sokkal nagyobb szilárdságot és merevséget eredményez.

A rendkívüli súlycsökkentés mellett, ami rendkívüli mértékben javítja a kerék teljesítményét a nagy ütésekkel és igénybevétellel szemben.

Legyen szó versenyről, rally -ról, stílusos limuzinkoncepcióról, vagy luxus utángyártásról.

A kovácsolt kerekek a lehető legjobb megoldást jelenthetik a legmagasabb minőség biztosításával egyetemben.

Üreges és gömb alakú küllői I-bab szerkezeti formájúak aminek a marását aprólékosan fejlesztették ki, hogy növelje a szilárdságát, merevségét és tartósságát.

Eközben megőrzi az ultra alacsony súlyát a még nagyobb teljesítmény érdekében.

A Forged Seven+ nagy teljesítményű versenyfelni.

„Y” alakú küllői precízen meg lettek marva a további súly eltávolítása érdekében.

A legmodernebb motorsport-technológiát és a profi gyártási eljárásokat alkalmazva készült, ezáltal ötvözi a sportos esztétikai dizájnt az innovatív tudással a még magasabb vezetési teljesítmény érdekében.

Átmérő: 13″, 14″, 15″, 16″, 17″, 18″, 19″, 20″, 21″, 22″

Szélesség: 4.5“-tól 15”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4, 5, 6

Alkalmazások: Pálya

Alapszínek: Grafit

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Forged Seven+ 🚗

Érdekelhetnek még…