Forged Rallycross 🚗

A Forged Rallycross 🚗 Rallycross felni.

Bemutatjuk a Forged Rallycross 🚗 rallycross felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

Az FIA Rallycross Bajnokság minimális súlyának megfelelő könnyű kerék, a Forged Rallycross 8×17” egyedi jellemzőkkel rendelkezik, mint például a megerősített felniperem és a 90°-ban megmunkált púp az abroncsperem megtartásához.

A Forged Technology kovácsolt technológiával készült az extra szilárdság, merevség és tartósság érdekében, kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon a kivételes rallycross alkalmazás igényeknek.

Átmérő: 17″

Szélesség: 7“-tól 8”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4, 5, 6

Alkalmazások: Rallycross

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Forged Rallycross 🚗

Érdekelhetnek még…