Forged Dakar 15 🚗

A Forged Dakar 15 🚗 Off road / Buggy felni.

Bemutatjuk a Forged Dakar 15 🚗 off road és buggy felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Forged Technology technológiával készült Forged Dakar 15 🚗 könnyű off road prototípusokhoz és SSV-hez készült, lehetővé téve a 15″-os abroncsok felszerelését, miközben megtartja a súlyát.

A kihívást jelentő csapatok igényeinek kielégítésére a BRAID kifejlesztette a FORGED DAKAR 15″ kerekeket.

A mindössze 5,3 kg-tól készülő kerekek, ellenállnak a legkeményebb terepjárók igényeinek és közúti terepre is.

A könnyű járművek kerekei és az SSV-k jelenleg az egyik legkeresettebbek.

A csapatok közötti extrém versengés azt jelenti, hogy a járműveknek nagyon jól fel kell készülniük, a lehető legkönnyebbnek kell lenniük ahhoz, hogy a csúcson legyenek.

Ezeket a kerekeket éppen a 2022-es Dakar Rallyn használták, a legkeményebb és legextrémebb körülmények között is, kiváló eredménnyel.

A 6061-T6 repülőgépipari minőségű alumíniumból minden kereket 10 000 tonnás préssel kovácsolnak, majd precízen CNC-megmunkálnak.

Olyan speciális funkciókat alkalmaznak, mint az alacsony nyomású gumiabroncsok jobb profilja és az elfordulásgátló rendszer.

Az innovatív és stílusos kerekek felszerelése és funkciója páratlan az iparágban.

Ezek az új 15″-os kerekek az eltolások és a PCD felszerelések nagyon széles választékát biztosítják.

Fogja az új Forged Dakar 15”-os kerekeket, szerelje fel a buggyra, és vigye bárhová.

Átmérő: 15″

Szélesség: 6“-tól 6.5” -ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 4, 5, 6

Alkalmazások: Off road / Buggy

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Forged Dakar 15 🚗

Érdekelhetnek még…