A Forged BF 🚗 Classic / Veterán felni.

Bemutatjuk a Forged BF 🚗 klasszik és veterán felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Forged Technology technológiával készült, amelyet kifejezetten a történelmi Ferrari F-40-hez és más járművekhez terveztek.

A legmagasabb minőségi szabványok elérésére tervezték az öt küllős kialakítását pontosan úgy, hogy kiválóan elnyeli a feszültségeloszlást miközben megtartja az ultra-alacsony súlyt.

Átmérő: 16″, 17″, 18″, 19″, 20″, 21″, 22″

Szélesség: 4.5“-tól 22”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Classic / Veterán

Alapszínek: Ezüst

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Forged BF 🚗

Érdekelhetnek még…