A Forged 4×4 🚗 Off road / 4×4 felni.

Bemutatjuk a Forged 4×4 🚗 off road és 4×4 felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Forged technológiával készült kovácsolt felnik amik meghaladják a legmagasabb minőségi előírásokat.

A Forged 4×4 nagy teljesítményű kerék terepjárókhoz.

A BRAID technikájával készültek, hogy növeljék erejét, merevségét és tartósságát a felninek.

Akár zord terepen, sivatagon vagy egyszerű napi ingázásra használják, ez a modell úgy teljesít, hogy bármilyen vezetési élményhez alkalmazkodjon.

Átmérő: 17″, 18″

Szélesség: 8“-tól 10”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 4, 5, 6

Alkalmazások: Off road / 4×4

Alapszínek: Grafit

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Forged 4×4 🚗

Érdekelhetnek még…