Flow V3 Sisaktáska 💼

92,53  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisaktartó táska, vízálló, HANS-es sisakokhoz is használható, utcai használatra is

Engedélyezett utánrendelésre

Az Alpinestars Flow V3 Sisaktáska 💼 Kart Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a páratlan védelmet és kényelmet nyújtó Alpinestars Flow V3 Sisaktáska 💼 változatot, amely tökéletes társ a sisaktárolásban.

Ez a táska a versenyzők mellett a rajongók számára is készült, és nem csak a sisak hordozásáról szól.

A hosszabb élettartamról és a tökéletes állapotának megőrzéséről szól egy fejlett szárítórendszerrel kombinálva.

A funkciók tökéletes harmóniáját kínáló Alpinestars Flow V3 sisak táska az átgondolt tervezésről tanúskodik.

Integrált szárítási technológia aminél beépített ventilátor és a nedvességelvezető hálós betétek gondoskodnak arról, hogy a sisak gyorsan megszáradjon, megőrizve annak belsejét és szárasságát.

Robusztus felépítés mivel a könnyű poliészterből készült külső héj ellenáll az utazási nehézségeknek anélkül, hogy leterhelné.

Puha belsővel ahol a gyengéd gyapjú bélés védi a sisakot, megóvva a kopástól és a karcolásoktól.

Kényelmes áramforrás így a belső USB-porttal a szárítóventilátor tápellátása olyan egyszerű, így bármely USB tápegységhez való csatlakoztatás megoldható.

Védőaljzattal ellátva aminél gumírozott talp véd a sérülésektől, ha durva felületekre történik a letevés.

Tartozékok könnyű tárolása külön, tágas oldalsó rekesz tarolja a napellenzőket és a kisebb tárgyak is rendezetten és könnyen elérhetőek.

Könnyen hordozható mivel a dupla fogantyúk és a levehető vállpánt sokoldalú, kényelmes szállítási lehetőségeket kínálnak.

Gyors hozzáférés mivel a fő rekesz párhuzamos cipzáras nyílása lehetővé teszi a felszerelések gyors és könnyed elérését.

A Flow V3 Sisaktáska 💼 lényege nem csak a sisak hordozása, hanem gondozása is.

Szárítóventilátora és légáramlási rendszere kiemelkedő, így a sisak száraz, friss és rövid időn belül készen áll a következő versenyre.

A Flow V3 sisak táskával nem csupán egy terméket vásárol, hanem egy kiváló és hosszú élettartamú kiegészítőbe fektet be.

Védőanyagainak, szárítási technológiájának és praktikus kialakításának kombinációja közvetlenül megfelel azon versenyzőknek az igényeinek, akik értékelik felszerelésüket.

Azok számára, akik felismerik a sisak karbantartásának fontosságát, így megérett az idő, hogy javítsák a felszerelésüket.

Az Alpinestars Flow V3 sisaktáska készen áll, hogy csatlakozzon a versenyzési rutinjához, és páratlan ápolást biztosít a sisak számára.

Méret: Magassága: 30 cm Szélessége: 40 cm Vastagsága: 30 cm

De még több terméket itt talál: Sisak Táska

1./2.kép  6150224 12  Fekete-fehér

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…