Evolve GT-R RIG I Szimul√°tor Keret ūüéģ

2000,25  √Ār az √ĀFA-t tartalmazza

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Evolve GT-R RIG I Szimul√°tor Keret ūüéģ Gamer Kieg√©sz√≠tŇĎ.

Bemutatjuk a Sparco Evolve GT-R RIG I Szimul√°tor Keret ūüéģ -et, ami a sim versenyz√©s √©lm√©ny√©t ny√ļjtja a keret seg√≠ts√©g√©vel.

A Sparco Evolve GT-R Rig I szimul√°tor keret csomag egy j√°t√©km√≥dot jelent a komoly sim versenyzŇĎk sz√°m√°ra.

Ez az átfogó csomag tartalmazza az Evolve GT-R Pro keretet és a Fanatec sim készletet.

Amely nagy nyomat√©k√ļ CSL k√∂zvetlen hajt√°s√ļ tengelyt√°vval, CSL sim m√©rŇĎcella ped√°lokkal, gyors kiold√≥val.

Valamint V2 univerz√°lis aggyal √©s R330 bŇĎr versenykorm√°nnyal rendelkezik.

A valós versenyzési élmények szoros megismétlésére tervezett szerelék pontosságot, tartósságot és kényelmet biztosít a továbbfejlesztett versenyzés érdekében.

FŇĎbb jellemzŇĎk √©s elŇĎny√∂k:

Fanatec CSL Direct Drive tengelyt√°v ak√°r 8 NM nyomat√©kkal amivel megtapasztalhatja a val√≥s√°ghŇĪ erŇĎ-visszacsatol√°s izgalm√°t.

Ez a nagy teljes√≠tm√©nyŇĪ technol√≥gia a val√≥s versenyz√©s √©lm√©nyeit t√ľkr√∂zi, jav√≠tva az ir√°ny√≠t√°st √©s a j√°t√©kba val√≥ belemer√ľl√©st.

√Āll√≠that√≥ cs√ļsz√≥konzolok √©s √ľl√©start√≥k amivel szem√©lyre szabhatja vezet√©si poz√≠ci√≥j√°t.

A Evolve GT-R RIG I Szimul√°tor Keret ūüéģ -et testre szabhatja az ig√©nyeinek megfelelŇĎen.

Ezek a be√°ll√≠t√°sok t√∂k√©letes vezet√©si poz√≠ci√≥t biztos√≠tanak, ami kulcsfontoss√°g√ļ az √°ll√≥k√©pess√©gi versenyekhez √©s a prec√≠z manŇĎverekhez.

Kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ 40 mm-es alv√°z csŇĎszerkezet ez√°ltal stabil √©s robusztus versenyk√∂rnyezetet biztos√≠t.

Ez a szilárd keret tartósságot és egyenletes teljesítményt biztosít, fokozva az összpontosítást és az önbizalmat az intenzív versenyzések során.

√Ėsszecsukhat√≥ kialak√≠t√°s nagy szil√°rds√°g√ļ ac√©l zsan√©rokkal √≠gy a szimul√°tor keret √∂sszez√°rhat√≥ szerkezete robusztus ac√©lp√°ntokkal lehetŇĎv√© teszi a k√©nyelmes t√°rol√°st haszn√°laton k√≠v√ľl.

Sparco Circuit II gamer verseny√ľl√©s t√∂bb r√∂gz√≠tŇĎ furattal az oldals√≥ felfogat√°shoz ahol a k√©nyelem tal√°lkozik a testreszab√°ssal.

A professzion√°lis √ľl√©s a sokoldal√ļ r√∂gz√≠t√©si lehetŇĎs√©gekkel kombin√°lva teljesen szem√©lyre szabott √©s k√©nyelmes versenyz√©si √©lm√©nyt biztos√≠t.

A tov√°bbfejlesztett realizmus √©s az elmer√ľl√©s √©lm√©ny√©nek kombin√°ci√≥ja a Sparco Evolve GT-R Rig I keret k√∂z√©ppontj√°ban √°ll, megragadva az autentikus versenyz√©s l√©nyeg√©t.

A nagy nyomat√©k√ļ CSL k√∂zvetlen hajt√°s√ļ tengelyt√°vja √©letre kelti a p√°lya √©rz√©seit, lehetŇĎv√© t√©ve, hogy minden csavart √©s kanyart prec√≠zen √©rezzen.

Az R330 bŇĎrbŇĎl k√©sz√ľlt versenykorm√°ny tapinthat√≥ visszajelz√©s√©vel √©s az √©rz√©keny CSL sim m√©rŇĎcella ped√°lokkal p√°ros√≠tva a be√°ll√≠t√°s t√ľkr√∂zi a val√≥s vezet√©s bonyolults√°g√°t.

A szerel√©k ergonomikus kialak√≠t√°sa √©s √°ll√≠that√≥s√°ga, bele√©rtve a professzion√°lis Sparco Circuit II gamer verseny√ľl√©st is, tov√°bb fokozza ezt a mag√°val ragad√≥ √©lm√©nyt.

Azok sz√°m√°ra, akik egy professzion√°lis szimul√°tor keret seg√≠ts√©g√©vel szeretn√©k fokozni a sim versenyz√©s √©lm√©ny√©t, a Sparco Evolve GT-R Rig I lenyŇĪg√∂zŇĎ v√°laszt√°s.

A minŇĎs√©g, a val√≥s√°ghŇĪs√©g √©s a testre szabhat√≥s√°g kever√©ke nagyszerŇĪ versenyz√©si √©lm√©nyt k√≠n√°l.

Csomag tartalma: Sparco Evolve GT-R Pro szimul√°tor keret, Fanatec Sim Kit ‚Äď CSL k√∂zvetlen hajt√°s√ļ 8nm-es tengelyt√°v, CSL erŇĎm√©rŇĎcella ped√°lok, gyorskiold√≥, univerz√°lis agy V2 √©s R330 bŇĎr versenykorm√°ny

FIGYELMEZTET√ČS!
A szimul√°tor verseny√ľl√©s nem FIA √°ltal j√≥v√°hagyott, √©s nem szerelhetŇĎ fel az aut√≥kra. Kiz√°r√≥lag Szimul√°tor keretre / Aut√≥s szimul√°torokra telep√≠thetŇĎ.

Méret: 7.kép

De több terméket még itt talál: Gamer

1./2.kép  G035018011GNR  Fekete

További információk

Tömeg 40,1 kg

√Črdekelhetnek m√©g…