Evolve GT-R Pro Szimul√°tor Keret ūüéģ

1174,75  √Ār az √ĀFA-t tartalmazza

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Evolve GT-R Pro Szimul√°tor Keret ūüéģ Gamer Kieg√©sz√≠tŇĎ.

Bemutatjuk a Sparco Evolve GT-R Pro Szimul√°tor Keret ūüéģ -et, ami a sim versenyz√©s √©lm√©ny√©t ny√ļjtja a keret seg√≠ts√©g√©vel.

Az elk√∂telezett virtu√°lis versenyzŇĎk sz√°m√°ra k√©sz√ľlt, robusztus v√°zat a Sparco Circuit II gamer verseny√ľl√©ssel kombin√°lva k√©nyelmes √©s mag√°val ragad√≥ vezet√©si √©lm√©nyt ny√ļjt.

T√∂k√©letes a GT vagy a Rally szerelmeseinek, √°ll√≠that√≥ jellemzŇĎi v√©gett, √©s a kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ anyagok val√≥s√°ghŇĪ, megnyerŇĎ versenyk√∂rnyezetet biztos√≠tanak.

FŇĎbb jellemzŇĎk √©s elŇĎny√∂k:

Kiv√°l√≥ minŇĎs√©gŇĪ 40 mm-es alv√°zcs√∂vek ez√°ltal az erŇĎs v√°z stabil √©s biztons√°gos alapot k√≠n√°l a versenyfelszerel√©shez.

Ez a strapab√≠r√≥ konstrukci√≥ val√≥s√°ghŇĪbb√© teszi a vezet√©si √©lm√©nyt, ez√°ltal minden versenyt vonz√≥bb√° √©s hitelesebb√© tesz.

√Āll√≠that√≥ cs√ļsz√≥konzolok √©s √ľl√©start√≥k amivel szem√©lyre szabhatja vezet√©si poz√≠ci√≥j√°t.

Ezek az adapt√°lhat√≥ alkatr√©szek lehetŇĎv√© teszik a keret magass√°g√°nak, sz√∂g√©nek √©s t√°vols√°g√°nak konfigur√°l√°s√°t ez√°ltal a vezetŇĎ ig√©nyeinek megfelelŇĎ m√≥dos√≠t√°st.

Találja meg az ideális pozíciót a maximális kényelem és irányítás érdekében, növelve teljesítményét és állóképességét.

Sparco Circuit gamer verseny√ľl√©s oldals√≥ r√∂gz√≠t√©ssel van ell√°tva ez√°ltal megtapasztalhatja a kiv√°l√≥ t√°mogat√°st √©s k√©nyelmet a cs√ļcskateg√≥ri√°s verseny√ľl√©ssel.

Az oldals√≥ r√∂gz√≠tŇĎk sokoldal√ļ be√°ll√≠t√°si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°lnak, megk√∂nny√≠tve a pontos konfigur√°l√°st.

Ez az √ľl√©s nem csak biztos√≠tja a versenyben val√≥ elmer√ľl√©st, hanem seg√≠t az eg√©szs√©ges testtart√°s megŇĎrz√©s√©ben is a hossz√ļ versenyeken.

√Ėsszecsukhat√≥ kialak√≠t√°s nagy szil√°rds√°g√ļ ac√©l zsan√©rokkal √≠gy a szimul√°tor keret √∂sszez√°rhat√≥ szerkezete robusztus ac√©lp√°ntokkal lehetŇĎv√© teszi a k√©nyelmes t√°rol√°st haszn√°laton k√≠v√ľl.

Ez a helytakar√©kos megold√°s ide√°lis ahhoz, hogy j√°t√©kter√©t rendezetten √©s megfelelŇĎ m√≥don tartsa.

Az Evolve GT-R Pro Szimul√°tor Keret ūüéģ k√∂z√©ppontj√°ban a tov√°bbfejlesztett val√≥s√°ghŇĪ √©s mag√°val ragad√≥ √©lm√©ny √°ll, amely arra szolg√°l, hogy k√∂zvetlen√ľl a versenyz√©s vil√°g√°ba kalauzolja.

Sparco Circuit II gamer verseny√ľl√©s amely a val√≥di versenyaut√≥ feelinget t√ľkr√∂zi, nemcsak k√©nyelmet, hanem realisztikus vezet√©si √©lm√©nyt is biztos√≠t.

A szimul√°tor keret √°ll√≠that√≥ cs√ļsz√≥keret√©nek √©s t√∂bbpoz√≠ci√≥s konzoljainak k√∂sz√∂nhetŇĎen megtal√°lhatja a t√∂k√©letes vezet√©si poz√≠ci√≥t.

Valamint a valódi versenyautók ergonómiáját biztosítja használata közben.

Ezen t√ļlmenŇĎen a 40 mm-es alv√°zcs√∂vek stabil, √©lethŇĪ versenyk√∂rnyezetet biztos√≠tanak.

A funkci√≥knak ez a kombin√°ci√≥ja biztos√≠tja, hogy minden virtu√°lis verseny a lehetŇĎ legk√∂zelebb √°lljon a val√≥dihoz, √©s fokozza a sim versenyz√©s √©lm√©ny√©t.

Az √°ll√≠that√≥s√°g, a tart√≥ss√°g √©s a praktikum kombin√°ci√≥ja a j√°t√©kkollekci√≥ n√©lk√ľl√∂zhetetlen r√©sz√©v√© teszi.

Kompatibilis korm√°nyok: Thrustmaster: T300, T500RS, TX, TSPC Racer Logitech: G25, G27, G29, Driving Force PRO, Driving Force GT Fanatec: Clubsport Wheelbase V2, CSL Elite tengelyt√°v.

Kompatibilis pedálkészletek: Thrustmaster: T3PA, T3PA PRO Logitech: G25, G27, G29, Driving Force PRO, Driving Force GT Fanatec: Clubsport V3 + fordított, CSL Elite pedálok + LC.

FIGYELMEZTET√ČS!
A szimul√°tor verseny√ľl√©s nem FIA √°ltal j√≥v√°hagyott, √©s nem szerelhetŇĎ fel az aut√≥kra. Kiz√°r√≥lag Szimul√°tor keretre / Aut√≥s szimul√°torokra telep√≠thetŇĎ.

Méret: 6.kép

De több terméket még itt talál: Gamer

1./2.kép  G0328011GNR  Fekete

További információk

Tömeg 40,1 kg

√Črdekelhetnek m√©g…