Driver Taposó

36,83  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Driver Taposó, domborított eloxált alumíniumból, a képen látható szett tartalmazza a csavarokat és a felfogatókat

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Driver Taposó Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Driver Taposó -t, amely elengedhetetlen tartozék a versenyzők és versenyautó-rajongók számára, akik optimális kényelmet és irányítást keresnek.

Az autóiparban ismert Sparco által gyártott termék (03780AN termékszámmal) a funkcionalitást, a tartósságot és a stílust ötvözi a vezetési élmény fokozása érdekében.

A Sparco vezető lábtámaszt úgy tervezték, hogy stabil és ergonomikus platformot biztosítson lábának nagy teljesítményű vezetés közben.

A dombornyomott, eloxált alumíniumból készült lábtámasz nemcsak kivételes szilárdságot és tartósságot kínál, hanem egy csipetnyi kifinomultságot is kölcsönöz autója belsejének.

A lábtámasz dombornyomott eloxált alumínium konstrukciója könnyű, de robusztus kialakítást tesz lehetővé, valamint precíz vezérlést és a jobb pedálérzetet.

A texturált felület fokozott tapadást biztosít, megakadályozva, hogy a lábad megcsússzon intenzív manőverek során a pályán vagy az úton.

A Sparco lábtartójához tartókonzolok, csavarok is tartoznak, amelyek teljes beszerelési készletet biztosítanak a versenyautó belsejébe való zökkenőmentes integrációhoz.

A mellékelt hardver biztonságos és megbízható rögzítést biztosít, lehetővé téve, hogy a figyelemelvonások nélkül összpontosítson a vezetésre.

A vezető lábtámasz nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is.

A dombornyomott eloxált alumínium felület elegáns és sportos megjelenést áraszt, amely kiegészíti a versenyautó belső terét.

A részletekre való odafigyeléssel és a magas színvonalú kivitelezéssel a Sparco taposó egy csipetnyi stílust és kifinomultságot kölcsönöz bármely pilótafülkének.

A Sparco Driver Taposó felszerelése egyszerű folyamat természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyeknek.

A mellékelt tartókonzolok, csavarok gyors és problémamentes beszerelést tesznek lehetővé, biztosítva a biztonságos illeszkedést.

Amely ellenáll a nagy sebességű vezetés nehézségeinek.

Legyen szó profi versenyzőről vagy lelkes rajongóról, értékelni fogja, hogy ezt a lábtámaszt könnyedén és kényelmesen hozzáadhatja versenyautójához.

A Sparco taposó egy sokoldalú kiegészítő, amely számos versenyautó-modellhez és konfigurációhoz alkalmas.

Univerzális kialakítása lehetővé teszi a különböző lábtér-elrendezésekkel való kompatibilitást, zökkenőmentes illeszkedést és optimális pozíciót biztosítva a vezető számára.

Tapasztalja meg a továbbfejlesztett irányíthatóságot és a vezetési pontosságot a versenyautójához szabott Sparco taposó segítségével.

Összefoglalva, a Sparco Driver Taposó dombornyomott eloxált alumínium konstrukciójával, teljes beépítési készletével és a részletekre való odafigyeléssel a versenyautó nélkülözhetetlen belső tartozéka.

Élvezze a jobb kényelmet, irányítást és stílust, miközben a pályán vagy a nyílt úton navigál.

Növelje vezetési élményét a Sparco taposó segítségével, és érezze a különbséget versenyautója pilótafülkéjében.

Vezető oldali taposó könnyűsúllyal és alumínium eloxált dombornyomott felülettel.

A képen látható szett tartalmazza a csavarokat és a felfogatókat.

Méretek:

27 cm x 11,5 cm x 8,7 cm (magasság/alsó szélesség/felső szélesség)

De még több terméket itt talál: Taposó

1./2.kép  03780AN  Alumínium

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds