Digitális Keréknyomás Mérő ⏱

184,15  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Keréknyomás mérő, 0-4 Bar közötti tartományban

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Digitális Keréknyomás Mérő ⏱ Mérőeszközök.

Bemutatjuk a Sparco Digitális Keréknyomás Mérő ⏱ -t, egy nagy teljesítményű versenykiegészítőt, amelyet arra terveztek, hogy pontos nyomásmérést biztosítson járművében.

A Sparco, a versenyipar megbízható neve által gyártott műszer (termékszám: 2941063D) a fejlett technológiát és a tartós konstrukciót ötvözi.

Ezáltal megfeleljen a versenyzés szerelmeseinek és a szakemberek igényeinek.

A Sparco digitális nyomásmérője 63 mm átmérőjű analóg kijelzővel rendelkezik, amely világos és könnyen leolvasható skálát kínál a nyomásszintek figyeléséhez.

A mérőműszert 0-4 bar tartomány mérésére tervezték, így Ön magabiztosan követheti járművében a különböző alkatrészek nyomásszintjét.

Intuitív kialakításának köszönhetően ez a mérőműszer lehetővé teszi a nyomás gyors és pontos mérését különböző alkalmazásokban.

Így megadja a teljesítmény optimalizálásához és a szükséges beállítások elvégzéséhez szükséges információkat.

Ami ezt a mérőműszert különbözteti, a sokoldalúsága ami négy különböző tartományban való mérést tesz lehetővé.

Akár alacsony nyomású rendszereket, akár nagy teljesítményű beállításokat kell mérnie, ez a mérőműszer rugalmasságot kínál az alkalmazások széles köréhez.

A választható tartományok biztosítják a pontos leolvasást és a nyomásszintek precíz finomhangolását.

A funkcionalitást és a tartósságot egyaránt szem előtt tartva tervezett mérőeszköz eloxált alumínium markolattal rendelkezik.

Ez nemcsak elegáns és professzionális megjelenést biztosít, hanem növeli a mérőeszköz szilárdságát és kopásállóságát is.

A markolat biztonságos és kényelmes tartást biztosít, lehetővé téve a mérőeszköz magabiztos kezelését még megerőltető versenykörnyezetben is.

A számlap védelme és pontosságának megőrzése érdekében a Sparco Digitális Keréknyomás Mérő ⏱ szilikon számlapvédelemmel is fel van szerelve.

Ez a védelmi funkció megvédi a tárcsát a portól, törmeléktől és az esetleges sérülésektől, így biztosítva, hogy a leolvasások pontosak és állandóak maradjanak az idő múlásával.

A szilikon tárcsavédelemnek köszönhetően megbízható eredményeket produkál még kihívásokkal teli versenykörülmények között is.

Az Ön kényelme érdekében a Sparco digitális nyomásmérőt tokkal szállítjuk.

Ez a tartós és kompakt tok biztonságos tárolást és könnyű szállítást biztosít, megvédi a mérőeszközt az ütésektől, karcolásoktól és egyéb lehetséges sérülésektől.

Akár a pályára viszi, akár különböző helyekre, a mellékelt tok gondoskodik arról, hogy mérőeszköze biztonságban maradjon, és bármikor használatra készen álljon.

Összefoglalva, a Sparco Digitális Keréknyomás Mérő (termékszám: 2941063D) egy sokoldalú és megbízható versenykiegészítő, amely ötvözi a fejlett technológiát, a tartósságot és a kényelmet.

63 mm átmérőjű digitális kijelzőjével, választható nyomástartományaival, eloxált alumínium markolatával, szilikon számlapvédőjével és mellékelt tokjával nélkülözhetetlen eszköz a jármű nyomásszintjének figyeléséhez és beállításához.

Legyen szó versenyzés szerelmeséről vagy profi pilótáról, ez a mérőműszer biztosítja azt a pontosságot és teljesítményt, amelyre a pályán való kiválósághoz szüksége van.

Válassza a Sparco-t, és növelje versenyélményét ezzel a legmodernebb digitális nyomásmérővel.

Nyomástartomány: 0-58 psi / 0-4 bar

De még több terméket itt talál: Keréknyomásmérő

1./2.kép  2941063D

További információk

Tömeg 1,5 kg

Érdekelhetnek még…