Akció!

Delta RW-6 Als√≥ ūüĒ•

Original price was: 107,95 €.Current price is: 86,36 €. √Ār az √ĀFA-t tartalmazza

FIA 8856-2000 Homol√≥g, nagyon k√©nyelmes, a puha rostok r√©v√©n, testhez simul√≥ ‚ÄúSlim Fit‚ÄĚ, 1 sz√≠nben, t√∂bb m√©retben

A Sparco Delta RW-6 Als√≥ ūüĒ• FIA 8856-2000 Homol√≥g Als√≥ruh√°zat.

Bemutatjuk a Sparco Delta RW-6 Als√≥ ūüĒ• -t, a t√∂k√©letes verseny homol√≥g feh√©rnemŇĪt, amelyet √ļgy terveztek, hogy k√©nyelmet √©s biztons√°got ny√ļjtson a motorsport szerelmeseinek.

Kifutott termék!

A 001771PBI term√©ksz√°m√ļ Sparco √°ltal gy√°rtott term√©k apr√≥l√©kosan kidolgozott, hogy megfeleljen a professzion√°lis versenyzŇĎk ig√©nyeinek, √©s optim√°lis teljes√≠tm√©nyt biztos√≠tson a p√°ly√°n.

A Sparco Delta RW-6 als√≥ puha sz√°lainak k√∂sz√∂nhetŇĎen a k√©nyelemre tervezt√©k.

Az anyag puhas√°ga k√©nyelmes visel√©si √©lm√©nyt biztos√≠t, lehetŇĎv√© t√©ve a versenyzŇĎk sz√°m√°ra, hogy zavar√°s n√©lk√ľl a teljes√≠tm√©ny√ľkre √∂sszpontos√≠tsanak.

Ak√°r meleg, ak√°r hideg k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt versenyez, a Delta RW-6 k√©nyelmesen tartja √Ėnt.

A Delta RW-6 als√≥ testhez simul√≥ „Slim Fit” kialak√≠t√°sa szoros √©s biztons√°gos illeszked√©st biztos√≠t.

A karcs√ļ kialak√≠t√°s minimaliz√°lja a t√∂meget √©s megsz√ľnteti a felesleges sz√∂vetet, lehetŇĎv√© t√©ve a z√∂kkenŇĎmentes integr√°ci√≥t m√°s versenyfelszerel√©sekkel.

A feh√©rnemŇĪ als√≥ r√©sze v√©kony, puha anyagb√≥l k√©sz√ľlt, ami tov√°bb fokozza a k√©nyelmet √©s cs√∂kkenti a s√ļrl√≥d√°st.

Ez a z√∂kkenŇĎmentes kialak√≠t√°s sima √©s nem feltŇĪnŇĎ tapint√°st biztos√≠t a bŇĎr√∂n, elŇĎseg√≠tve a korl√°tlan mozg√°st a versenyek sor√°n.

A Delta RW-6 rugalmas anyagösszetétele növeli a mobilitást és a teljesítményt.

A feh√©rnemŇĪ √©g√©sg√°tl√≥ pamut √©s modakril sz√°lak kombin√°ci√≥j√°val k√©sz√ľlt.

Ez az anyagkever√©k egyar√°nt k√≠n√°l l√°ng√°ll√≥s√°got √©s rugalmass√°got, lehetŇĎv√© t√©ve az optim√°lis mozg√°st √©s agilit√°st a p√°ly√°n.

A sz√∂vet rugalmass√°ga biztos√≠tja, hogy a Delta RW-6 Als√≥ ūüĒ• veled mozogjon, maxim√°lis k√©nyelmet √©s mozg√°sszabads√°got biztos√≠tva.

A 190/200 g/m¬≤ √°tlagos t√∂megŇĪ Delta RW-6 als√≥ egyens√ļlyt teremt a k√∂nnyŇĪ k√©nyelem √©s a tart√≥ss√°g k√∂z√∂tt.

A sz√∂vetet √ļgy tervezt√©k, hogy el√©g k√∂nnyŇĪ legyen ahhoz, hogy fokozza a teljes√≠tm√©nyt an√©lk√ľl, hogy a tulajdons√°gait vesz√©lyeztetn√©.

A bokánál rugalmas finomabb varrás a nagyobb kényelem érdekében.

Ez az optim√°lis s√ļly biztos√≠tja, hogy a feh√©rnemŇĪ k√©nyelmes √©s nem korl√°toz√≥ marad, ami lehetŇĎv√© teszi az optim√°lis f√≥kuszt √©s koncentr√°ci√≥t verseny k√∂zben.

A Sparco Delta RW-6 alsó rendelkezik a tekintélyes FIA 8856-2000 homologizációval.

Ez a tan√ļs√≠tv√°ny azt jelenti, hogy a feh√©rnemŇĪ megfelel a Nemzetk√∂zi Aut√≥sz√∂vets√©g (FIA) szigor√ļ biztons√°gi elŇĎ√≠r√°sainak.

A homologiz√°ci√≥ biztos√≠tja, hogy a Delta RW-6 als√≥ hat√©kony v√©delmet biztos√≠t, tov√°bb n√∂velve a versenyzŇĎ biztons√°g√°t tŇĪzeset eset√©n.

√Ėsszefoglalva, a Sparco Delta RW-6 als√≥ egy n√©lk√ľl√∂zhetetlen verseny homol√≥g feh√©rnemŇĪ, amely egyes√≠ti a k√©nyelmet, a rugalmass√°got √©s a biztons√°got.

Puha sz√°laival, testhez simul√≥ kialak√≠t√°s√°val, varrat n√©lk√ľli als√≥ r√©sz√©vel, rugalmas anyag√∂sszet√©tel√©vel, √°tlagos t√∂meg√©vel √©s FIA 8856-2000 homologiz√°ci√≥j√°val ez a fen√©k biztos√≠tja a sz√ľks√©ges k√©nyelmet √©s v√©delmet a motorsport szerelmeseinek.

A Sparco Delta RW-6 seg√≠ts√©g√©vel elŇĎnyben r√©szes√≠theti a biztons√°got √©s a k√©nyelmet, √©s √©lvezze a nyugalmat a p√°ly√°n.

B√≠zzon a Sparco minŇĎs√©g √©s teljes√≠tm√©ny ir√°nti elk√∂telezetts√©g√©ben, √©s emelje √ļj magass√°gokba versenyz√©si √©lm√©ny√©t.

√Ėsszet√©tel: 50% L√°ngcsillap√≠t√≥ Pamut – 50% m√≥dakril sz√°lakkal.

√Ātlagos s√ļlya: 190/200 g/m¬≤

De több terméket még itt talál: Homológ Alsóruházat

Méret: M/L

1./2.kép  001771PBI  Fehér

További információk

Tömeg 1 kg
Válassz méretet

M/L

√Črdekelhetnek m√©g…