Competition H-3 Steel (6 Pontos) 🔥

298,45  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8853-2016 Homológ, hans kompatibilis, karabiner rögzítők minden hevederhez, 6 pontos öv, 3 színben, Felhasználási terület: Rally, Pálya

A Sparco Competition H-3 Steel (6 Pontos) 🔥 FIA 8853-2016 Homológ Biztonsági Öv.

Bemutatjuk a Sparco Competition H-3 Steel (6 Pontos) 🔥 homológ hevedert, amit pálya vagy rally versenyek használatára terveztek, ahol a gyors pilótaváltás elengedhetetlen.

Tapasztalja meg a megnövelt biztonságot és a zökkenőmentes alkalmazkodóképességet a Sparco 6 pontos hevederrel.

Amely a legjobb választás a limuzin/GT állóképességi versenyekhez számos más motorsport-szakághoz.

Ezt a hevedert a gyors és egyszerű beállításra tervezték, így ideális többpilótás versenyekhez.

Ahol a gyors átállások kulcsfontosságúak a versenyben való előrébb lépéshez.

A 3”-os vállpántok acél gyors állítókkal ahol a széles, tartós pántok fokozott biztonságot és kényelmet nyújtanak.

Az acél gyors beállítók biztosítják a pontos illeszkedést, ami kulcsfontosságú az optimális biztonsági szint fenntartásához a versenyek során.

A 2”-es öv- és mankószíjak lehúzható állítókkal a keskenyebb öl- és mankószíjak kényelmes illeszkedést biztosítanak a biztonság rovására.

A csat közelében elhelyezett lehúzható állítóelemek gyors és egyszerű beállítást tesznek lehetővé, ami elengedhetetlen az állóképességi versenyeken a vezetőváltások során.

Ultrakönnyű nagy teherbírású csat amit maximális teherbírásra tervezték minimális súllyal, növelve az autó teljesítményét a felesleges súly csökkentésével.

Bepattintható horogrögzítések és bukórúd hurokrögzítési opció ami sokoldalúságot kínál a vállpánt rögzítésében, lehetővé téve a személyre szabást a jármű beállítása és az Ön személyes preferenciái alapján.

A Competition H-3 Steel (6 Pontos) 🔥 gyors kioldó fülekkel rendelkezik a beállítókon így a fülekkel könnyű beállítást tesznek lehetővé versenykesztyű viselése esetén is.

Ami kulcsfontosságú a különböző versenyzők közötti gyors finomhangoláshoz versenyhelyzetekben.

Kompatibilitás FHR eszközökkel, ha szüksége ezáltal sokoldalú így kielégíti az Ön biztonsági igényeit, függetlenül attól, hogy használ-e elülső fejtámlát vagy sem.

Megfelel a legújabb biztonsági szabványoknak, és biztosítja, hogy olyan felszerelése legyen, amely nemcsak nagy teljesítményű, hanem megfelel a jelenlegi előírásoknak is.

A Sparco 6 pontos heveder a biztonságra és a versenyteljesítmény javítására összpontosít.

Gyors állíthatósága minimális állásidőt biztosít a vezetőváltások során, így hasznosabb versenyeken.

A heveder kialakítása és jellemzői együtt dolgoznak a biztonság, a kényelem és a hatékonyság tökéletes egyensúlyában, kielégítve a versenyzők kritikus igényeit.

Emelje versenybiztonságát a következő szintre a Competition H-3 hevederrel azt a biztonságot és alkalmazkodóképességet kínálja, amelyre a motorsportok versengő világában szüksége van.

Könnyű beállíthatósága okos választássá teszi bármely versenycsapat számára, akik előnyre szeretnének szert tenni a többpilótás versenyeken.

Az FIA 8853-2016 homológizációval és csak FHR / HANS eszközzel használható.

Felhasználási terület: Rally, GT, Saloon

Rögzítési típusok: bukócső / snap on

Rögzítési pont: 6 pontos

De több terméket még itt talál: Homológ Biztonsági Öv

1./2.kép  04834HPDRACAZ  Kék

3.kép  04834HPDRACNR  Fekete

4.kép  04834HPDRACRS  Piros

További információk

Tömeg 2,1 kg
Válassz színt

Fekete, Kék, Piros

Érdekelhetnek még…