Competition H-2 PU (6 Pontos) ūüĒ•

252,73  √Ār az √ĀFA-t tartalmazza

FIA 8853-2016 Homol√≥g, el√©rhetŇĎ √°r√ļ, karabiner r√∂gz√≠tŇĎk minden hevederhez, 6 pontos √∂v, 3 sz√≠nben, Felhaszn√°l√°si ter√ľlet: Rally, P√°lya

A Sparco Competition H-2 PU (6 Pontos) ūüĒ• FIA 8853-2016 Homol√≥g Biztons√°gi √Ėv.

Bemutatjuk a Sparco Competition H-2 PU (6 Pontos) ūüĒ• homol√≥g hevedert, ami egy professzion√°lis biztons√°gi √∂v √©s 2″ sz√©les hevederrel rendelkezik, mind az √∂l-, mind a v√°llhevederekn√©l, hogy pontosabb illeszked√©st biztos√≠tson az FHR / HANS eszk√∂z√∂kh√∂z.

Növelje biztonságát a pályán a Sparco 6 pontos FHR hevederével.

Ideális limuzin vagy GT versenyautók számára, ez a heveder robusztus védelmet és praktikus beállítási funkciókat és FHR-kompatibilitást kínál.

√ćgy √∂nbizalmat ad, hogy a versenyteljes√≠tm√©ny√©re √∂sszpontos√≠tson.

FHR-specifikus 6 pontos k√°belk√∂teg ami n√∂veli a biztons√°got az√°ltal, hogy egyenletesen osztja el az erŇĎket az √ľtk√∂z√©sek sor√°n, √©s jelentŇĎsen cs√∂kkenti a s√©r√ľl√©sek kock√°zat√°t.

2 h√ľvelykes FHR specifikus heveder az el√ľlsŇĎ fejt√°ml√°kkal val√≥ kompatibilit√°sra szabva, biztons√°gos illeszked√©st √©s maxim√°lis biztons√°got biztos√≠t.

K√∂nnyŇĪ ac√©l be√°ll√≠t√≥k gyors √©s pontos illeszked√©st biztos√≠tanak, megŇĎrizve a heveder k√©nyelm√©t √©s k√∂nnyŇĪs√©g√©t, ami elengedhetetlen a versenyteljes√≠tm√©nyhez.

Ultrak√∂nnyŇĪ, nagy terhel√©sŇĪ csat gyors √©s biztos r√∂gz√≠t√©st biztos√≠t, mik√∂zben a heveder k√∂nnyŇĪ marad, hozz√°j√°rulva a biztons√°ghoz √©s a k√©nyelemhez.

Felh√ļzhat√≥ be√°ll√≠t√≥k a k√©tsz√∂gŇĪ √∂veken amik lehetŇĎv√© teszik az egyszerŇĪ √©s pontos be√°ll√≠t√°st, biztos√≠tva a t√∂k√©letes illeszked√©st, ez√°ltal hasznosak a gyors be√°ll√≠t√°shoz.

K√∂nnyen megtal√°lhat√≥ hurkok amivel a v√°ll- √©s a k√©tpontos √∂v√∂n tal√°lhat√≥ hurkok megk√∂nny√≠tik a probl√©mamentes be√°ll√≠t√°st, m√©g versenykesztyŇĪben is.

Növelve ezzel a kényelmet és a hatékonyságot.

Bepattan√≥ kamp√≥s r√∂gz√≠t√©sek ez√°ltal biztons√°gosan r√∂gz√≠theti a k√°belk√∂teget a j√°rmŇĪh√∂z, megb√≠zhat√≥ √©s k√∂nnyen elt√°vol√≠that√≥ csatlakoz√°st biztos√≠tva.

LehetŇĎs√©g a buk√≥r√ļd hurok r√∂gz√≠t√©s√©hez √≠gy sokoldal√ļbb√° teszi a r√∂gz√≠t√©si lehetŇĎs√©geket, lehetŇĎv√© t√©ve a testreszab√°st a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ j√°rmŇĪbe√°ll√≠t√°sok vagy szem√©lyes preferenci√°k szerint.

A Sparco Competition H-2 PU (6 Pontos) ūüĒ• FHR heveder megb√≠zhat√≥ v√°laszt√°s azoknak a versenyzŇĎknek, akik √©rt√©kelik a biztons√°got √©s a k√∂nnyŇĪ be√°ll√≠t√°st.

Kialak√≠t√°sa biztons√°gban tartja mag√°t, √©s seg√≠t megŇĎrizni a f√≥kuszt vezet√©s k√∂zben.

√ögy is k√©sz√ľlt, hogy megfeleljen a versenyz√©s szigor√ļ biztons√°gi elŇĎ√≠r√°sainak, √≠gy biztos√≠tva, hogy k√©szen √°lljon a versenyre.

Ez a heveder a gyakorlati biztons√°gr√≥l √©s a versenyz√©s alapvetŇĎ k√∂vetelm√©nyeinek val√≥ megfelel√©srŇĎl sz√≥l.

Ha növelni szeretné versenybiztonságát, a Sparco 6 pontos FHR heveder megbízható választás.

√ögy tervezt√©k, hogy egyszerre ny√ļjtson biztons√°got √©s k√©nyelmet, seg√≠tve a versenyz√©si szabv√°nyok hat√©kony teljes√≠t√©s√©t.

Az FIA 8853-2016 homológizációval és csak FHR / HANS eszközzel használható.

Felhaszn√°l√°si ter√ľlet: Rally, GT, Saloon

R√∂gz√≠t√©si t√≠pusok: buk√≥csŇĎ / snap on

Rögzítési pont: 6 pontos

De t√∂bb term√©ket m√©g itt tal√°l: Homol√≥g Biztons√°gi √Ėv

1./2.kép  04821H1RS  Piros

3.kép  04821H1NR  Fekete

4.kép  04821H1AZ  Kék

További információk

Tömeg 2,1 kg
Válassz színt

Fekete, Kék, Piros

√Črdekelhetnek m√©g…