Circuit I Szimulátor Versenyülés 🎮

520,70  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Circuit I Szimulátor Versenyülés 🎮 Gamer Kiegészítő.

Bemutatjuk a Circuit I Szimulátor Versenyülés 🎮 -t és a valamivel nagyobb Circuit II versenyülést, ami üvegszálas és a Sparco QRT (Quick Resin Tech) gyártás technológia felhasználásával készült.

Mi az a QRT?

A QRT (Quick Resin Technology) a legkorszerűbb gyártási folyamat, amelyet a Sparco fejlesztett ki a jelenleg elérhető legkönnyebb és legrugalmasabb üvegszálas héjülések létrehozására.

A QRT üléssor 30% -os súlycsökkenést kínál, összehasonlítva a hagyományos módszerekkel gyártott üvegszálas ülésekkel, a biztonság és a minőség kompromisszuma nélkül.

Az ülés oldalra szerelhető, és mint ilyen, speciális rögzítéseket igényel a sim versenyző szimulátor kereteihez.

Ez jelentős súlycsökkenést eredményezett a merevség veszélyeztetése nélkül.

Amely a korábbi Circuit modellekhez képest 3,85 kg-mal csökkentette a súlyt.

A Circuit versenyülések tartalmazzák a Sparco fejtámláját, ami magában foglalja a Sparco fejtámláját, ezáltal igazi motorsport látványt nyújt a sim versenyző szimulátor keretében.

QRT gyártási folyamat sokkal könnyebb versenyülést eredményezett és a merevség biztosított kompromisszumok nélkül.

Puha és kényelmes felépítést biztosít a hosszú és fárasztó versenyek alatt.

A csúszásgátló anyagok a stratégiai területeken csökkentik a test mozgását és jobb tapadást nyújtanak valamint kényelmesek.

Normál méretben (Circuit) és nagy méretben (Circuit II.) kapható, hogy a szimulátor versenyzők szélesebb körében találjon gazdára.

A Circuit I Szimulátor Versenyülés 🎮 és a Circuit II legújabb verziója 30% -os súlymegtakarítást kínál az előző modellhez képest, miközben továbbra is merev és erős marad.

Ez annak a forradalmi QRT gyártási folyamatnak köszönhető, amely lehetővé teszi, hogy az ülés szénszál-súlyú legyen, de üvegszálas kivitelben.

Csúszásgátló szövetet használnak az alappárnán és a vállakon a test megtartásának növelése érdekében.

Csúszásgátló szövetet használnak az alappárnán és a vállrészen, hogy megakadályozzák a test túlzott mozgását és jobb tapadást biztosítson.

FIGYELMEZTETÉS!
A szimulátor versenyülés nem FIA által jóváhagyott, és nem szerelhető fel az autókra. Kizárólag Szimulátor keretre / Autós szimulátorokra telepíthető.

Méret: 3.kép

De több terméket még itt talál: Gamer Ülés

1./2.kép  008010GNR  Fekete

További információk

Tömeg 15,1 kg

Érdekelhetnek még…