A Braid Castforged 13″ 🚗 Formula CM és Pálya felni.

Bemutatjuk a Castforged 13″ 🚗 pálya és formula CM felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A kifinomult CastForged technológiával készült, a legmagasabb alumíniumminőség felhasználásával és az anyagtulajdonságok, a szilárdság jelentős javítása érdekében.

A CastForged kerék egy összetett és fejlett technológiai innováció eredménye.

Röviden, a CastForged verseny felni figyelemre méltó módja annak, hogyan lehet hatékonyan és gazdaságosan gyártani Monoblock 13”-os kerekeket, 9”-tól 15”-ig szélességig, de azzal a sajátossággal, hogy ezek nagyon kis eltolásokkal készíthetők, míg korábban ez csak osztott 3-részes kerekekkel volt elérhető.

Átmérő: 13″

Szélesség: 9“-tól 15”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4

Alkalmazások: Pálya, Formula / CM

Alapszínek: Ezüst

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Castforged 13″ 🚗

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds