A BZ 17 🚗 Classic / Veterán felni.

Bemutatjuk a BZ 17 🚗 klasszik és veterán felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A BZ 17 🚗 kifejezetten a klasszikus Porsche 911-hez készült, hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évekből származó kerekei a mérnöki részleteknek köszönhetően könyörtelenül elkötelezettek a teljesítmény és az innováció, valamint a formahűség iránt.

Az élvonalbeli technológiákkal és a versenyteljesítményekkel való folyamatos részvétel lehetővé teszi, hogy gyorsan bővítsék a versenytársak kínálatát, amely megfelel az ügyfelek igényeinek.

Ez az új Made-in-Braid technológia egyszerre ötvözi az öntött és a kovácsolt technológiát, kihasználva mindkét módszer előnyeit.

Kölcsönhatásba lépve az egyes technikák legjobbjaival egy előrehaladó kerék érdekében, amit aszfalton és körpályákon történő használatra optimalizáltak.

A precíz és számítógépes tervezés segít a merevség növelésében és a súly csökkentésében.

Optimalizálva az ezzel a technológiával készült kerekeket anélkül, hogy az erejüket veszélyeztetné.

Ezeket a kerekeket főként aszfalt- és körpályás alkalmazásokhoz készítik.

Az áttörő CastForged technológiával gyártva az eredmény egy forradalmian jó minőségű kerék, alacsonyabb költségből.

A korhűséget nem tükrözi jobban, hogy felszerelve Porschéjára a következő körutazáson, versenyen vagy autókiállításon biztosan még jobban felfigyelnek majd rá.

RSR stílusban is kapható.

Átmérő: 17″

Szélesség: 4“-tól 12”-ig

Eltolás: -1 – 70 mm

Lyukak: 5

Alkalmazások: Classic / Veterán

Alapszínek: Fekete, RSR

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  BZ 17 🚗

3.kép  BZ 17 🚗 RSR

Érdekelhetnek még…