A BZ 15 🚗 Classic / Veterán felni.

Bemutatjuk a BZ 15 🚗 klasszik és veterán felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

Kifejezetten a klasszikus Porsche 911-hez készült, hatvanas, hetvenes és nyolcvanas évekből származó kerekek a mérnöki részleteknek köszönhetően könyörtelenül elkötelezettek a teljesítmény és az innováció, valamint a formahűség iránt.

Az áttörő CastForged technológiával gyártva az eredmény egy forradalmian jó minőségű kerék, alacsonyabb költségből.

A korhűséget nem tükrözi jobban, hogy felszerelve Porschéjára a következő körutazáson, versenyen vagy autókiállításon biztosan még jobban felfigyelnek.

RSR stílusban is kapható.

Átmérő: 15″

Szélesség: 4“-tól 12”-ig

Eltolás: -15 – 35 mm

Lyukak: 5

Alkalmazások: Classic / Veterán

Alapszínek: Fekete, RSR

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  BZ 15 🚗

3.kép  BZ 15 🚗 RSR

Érdekelhetnek még…