A BPF03 🚗 Utcai felni.

Bemutatjuk a BPF03 🚗 utcai felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A A Forged Technology technológiával készült BPF-03 jellegzetes öt küllős stílussal rendelkezik az agynál, amely gyorsan széthasad, kivételes, 10 küllős megjelenést hozva létre, miközben minden küllőn különböző minták húzódnak a közepétől a külső széléig.

100%-ban kovácsolt, repülőgépipari minőségű alumínium kerék 10 000 tonnás prés segítségével készült.

Optimalizált kialakítás a merevség maximalizálása és a tehetetlenség csökkentése érdekében.

Nagy teljesítményű motorsport belső felniprofil nagy fékcsomagokhoz ideális.

Acél betétek a csavar/anya ülésein.

Nincs szükség központosító gyűrűre. (közvetlen agy központosítás)

CNC-vel mart középső felni kupakkal.

Átmérő: 17″, 18″, 19″, 20″, 21″, 22″, 23″

Szélesség: Bármi

Eltolás: Bármi

Lyukak: 5

Alkalmazások: Utcai

Alapszínek: Grafit

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Utcai Felnik

1./2.kép  BPF03 🚗

Érdekelhetnek még…