Boston Nadrág 🔧👖

53,34  Ár az ÁFA-t tartalmazza

A Sparco Boston Nadrág 🔧👖 Szerelő Ruházat.

Bemutatjuk a Sparco Boston Nadrág 🔧👖 -ot, amely megbízható és sokoldalú választás a tartósságot, kényelmet és bőséges tárolóhelyet kereső szakemberek számára.

A Sparco, a kiváló minőségű teljesítményfelszereléséről ismert márka által gyártott nadrág (002400 termékszám) úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon a különféle munkakörnyezetek követelményeinek, miközben számos olyan funkciót kínál, amelyek fokozzák funkcionalitásukat.

A Boston nadrág pamutban gazdag anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a szilárdságot a zord munkakörülmények között.

Az elasztán hozzáadása némi rugalmasságot biztosít, ezáltal fokozott kényelmet és megfelelő használatot biztosít a nap folyamán.

Mondjon búcsút a korlátozó munkaruházatnak, és tapasztalja meg a nadrág nyújtotta mozgásszabadságot.

A csípő-, hát- és lábzsebekkel a Boston nadrág bőséges tárolóhelyet kínál szerszámai, felszerelései és személyes tárgyai számára.

Tartsa a legfontosabb dolgait elérhető közelségben és könnyen elérhető helyen, így hatékony munkavégzést tesz lehetővé további tárolási megoldások nélkül.

Maradjon szervezett, és összpontosítson az aktuális feladatra.

Ezeket a nadrágokat kifejezetten ideális munkaruházatnak tervezték, mind a tartósságot, mind a kényelmet előtérbe helyezve.

A Sparco tisztában van az olyan ruhadarabok fontosságával, amelyek ellenállnak a szigorú használatnak anélkül, hogy viselőjük kényelmét veszélyeztetnék.

A Boston nadrágot tartósra tervezték, így biztosítják, hogy megfeleljenek a munkakörnyezet követelményeinek, miközben egész nap kényelmes viseletet biztosít.

Az oldalzsebekkel és elasztikus derékpánttal ellátott nadrág további kényelmet biztosít.

Az oldalzsebek praktikus helyet kínálnak kisebb tárgyak tárolására vagy a kezek melegen tartására hűvösebb időben.

Az elasztikus derékpánt biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosít, különböző testtípusokhoz, könnyű mozgást és rugalmasságot tesz lehetővé.

A Boston Nadrág 🔧👖 -ot kifejezetten hűvösebb és szelesebb helyzetekre optimalizálták.

A Sparco tisztában van azzal, hogy a munkakörnyezet hőmérséklete változhat, és ezeket a nadrágokat úgy tervezték, hogy szigeteljenek a hideg ellen, miközben légáteresztőt biztosítanak a túlmelegedés elkerülése érdekében.

Maradjon kényelmesen, és összpontosítson a feladataira, az időjárási körülményektől függetlenül.

Két sokoldalú színben, feketében és szürkében kapható ez a nadrág, amely megfelel az Ön személyes preferenciáinak vagy a céges egységes követelményeinek.

A klasszikus fekete szín professzionalizmust sugároz, és jól passzol a különféle munkaruha felsőkhöz.

A szürke opció finom alternatívát kínál, miközben megőrzi az elegáns és kifinomult megjelenést.

Válassza ki a tökéletes illeszkedést számos méret közül, beleértve az S-t az XXL-ig, így biztosítva a kényelmes és testre szabott illeszkedést a különböző testtípusok számára.

A Sparco felismeri a jól illeszkedő munkaruha fontosságát a kényelem és a teljesítmény fokozása érdekében.

A Boston nadrág összetétele 98% pamut és 2% elasztán, amely ötvözi a tartósságot és a rugalmasságot a hosszan tartó teljesítmény érdekében.

A pamut erőt és szilárdságot biztosít, míg az elasztán rugalmasságot és kényelmet ad hozzá.

Összefoglalva, a Sparco Boston nadrág ideális választás azoknak a szakembereknek, akik tartós, kényelmes és funkcionális munkaruhát keresnek.

Pamutban gazdag anyagukkal, bőséges tárolózsebekkel, elasztikus derékpánttal, hűvösebb és szelesebb helyzetekre való optimalizálással, valamint többféle méret- és színválasztékkal ezt a nadrágot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle munkakörnyezetek igényeinek.

Tapasztalja meg a Sparco által ismert minőséget és megbízhatóságot a Boston nadrágokkal.

Anyag: 98% drill pamut 2% elasztán

Súly: 260-270 g / sqm

Méret: S-XXL

De több  terméket még itt talál: Szerelő Nadrág

1./2.kép  02400GS..  Szürke

3.kép  02400NR..  Fekete

További információk

Tömeg 1,5 kg
Válassz méretet

XXL, XL, L, M, S

Válassz színt

Fekete, Szürke

Érdekelhetnek még…