Analóg Keréknyomás Mérő 63mm ⏱

170,18  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Keréknyomás mérő, 0-4 Bar közötti tartományban

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Analóg Keréknyomás Mérő 63mm ⏱ Mérőeszközök.

Bemutatjuk a Sparco Analóg Keréknyomás Mérő 63mm ⏱ -t, a tökéletes versenykiegészítőt, amellyel precízen és pontosan nyomon követheti járműve nyomásszintjét.

A Sparco, a versenyipar neves gyártója tervezte ezt a kiváló minőségű mérőműszert (termékszám: 2941063A) minden versenyzés rajongó vagy profi számára kötelező darab.

63 mm átmérőjével az analóg nyomásmérő világos és könnyen leolvasható nyomásmérést biztosít.

A mérőműszert 0-4 bar tartomány mérésére tervezték, így Ön magabiztosan követheti járművében a különböző alkatrészek nyomásszintjét.

Akár a gumiabroncsnyomást, az üzemanyagnyomást, akár más kritikus rendszereket kell szemmel tartania, ez a mérőműszer mindent megtalál.

A részletekre való odafigyeléssel kialakított analóg nyomásmérő eloxált alumínium markolattal rendelkezik.

Amely nemcsak elegáns és professzionális megjelenést kölcsönöz, hanem tartósságot és kopásállóságot is biztosít.

A markolat szilárd és kényelmes tartást biztosít, lehetővé téve a pontos leolvasást még nehéz versenykörülmények között is.

Az Analóg Keréknyomás Mérő 63mm ⏱ mérőműszer a nyomásokat psi -ben és bar -ban is mutatja.

A mérőműszer védelme és pontosságának megőrzése érdekében a Sparco szilikon számlapvédőt épített be. Ez a védőréteg megóvja a tárcsát a portól, törmeléktől és az esetleges sérülésektől.

Biztosítva, hogy a leolvasások mindig megbízhatóak és konzisztensek legyenek.

A hozzáadott tárcsavédelemnek köszönhetően magabiztosan bízhat ebben a mérőműszerben, hogy teljes élettartama alatt pontos nyomásmérést fog végezni.

A nagyobb kényelem és hordozhatóság érdekében a Sparco analóg nyomásmérőt tokkal szállítjuk.

Ez a robusztus és kompakt tok lehetővé teszi a mérőeszköz biztonságos tárolását és szállítását, és megóvja az esetleges sérülésektől, amikor nem használja.

Akár a pályára indul, akár különböző helyekre kell vinnie a szelvényt, a mellékelt tok biztosítja, hogy biztonságos és jól védett maradjon.

Összefoglalva, a Sparco Analóg Keréknyomás Mérő (termékszám: 2941063A) egy csúcskategóriás versenykiegészítő, amely egyesíti a precizitást, a tartósságot és a kényelmet.

63 mm átmérőjű, 0-4 bar tartomány, eloxált alumínium markolat, szilikon számlapvédelem és mellékelt tok nélkülözhetetlen eszköze a jármű nyomásszintjének figyelésének.

Legyen szó profi versenyzőről vagy lelkes rajongóról, ez a mérőműszer megbízható társa lesz az úton vagy a pályán, és minden alkalommal pontos és megbízható adatokat biztosít.

Válassza a Sparco-t, és növelje versenyélményét ezzel a kivételes analóg nyomásmérővel.

Nyomástartomány: 0-58 psi / 0-4,0 bar

De még több terméket itt talál: Keréknyomásmérő

1./2.kép  2941063A

További információk

Tömeg 1,5 kg

Érdekelhetnek még…