Ajtórúd Készlet

156,21  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Bukócső kit az ajtókhoz

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Ajtórúd Készlet Bukócső Felszerelés.

Bemutatjuk a Sparco 00797 Ajtórúd Készlet -et, egy sokoldalú tartozékot, amelyet arra terveztek, hogy javítsa járműve bukóketrecének biztonságát és szerkezeti integritását.

A Sparco, egy megbízható gyártó az iparágban, ezt az univerzális készletet kínálja, hogy fokozott védelmet nyújtson a versenyzőknek a motorsportban.

A Sparco 00797 ajtórúd-készlet két ajtórúdból áll, amelyek mindegyike 40×2 mm átmérőjű és 1200 mm hosszú.

Ezeket az ajtórácsokat szakértelemmel készítették el, hogy robusztus megerősítést nyújtsanak járműve bukóketrecének oldalain.

Az ajtórácsok felszerelésével növeli a bukóketrec általános szilárdságát és merevségét, javítva az utasok védelmét ütközés vagy borulás esetén.

A biztonságos és zökkenőmentes telepítés érdekében minden ajtórúd egyik oldalán két hegesztett dugóval van felszerelve.

Ezek a dugók megkönnyítik a könnyű rögzítést a meglévő bukóketrec szerkezethez, szilárd kapcsolatot hozva létre az ajtórácsok és a bukóketrec között.

A hegesztett dugók garantálják a biztonságos és tartós illeszkedést, biztosítva, hogy az ajtórácsok a helyükön maradjanak nehéz vezetési körülmények között is.

A Sparco 00797 ajtórácskészlet minden szükséges hardvert tartalmaz a telepítéshez.

Négy M10 csavarral, négy M10 önzáró csavarral és négy csappal és dugóval érkezik.

Ezek az alkatrészek biztonságos és megbízható rögzítési mechanizmust biztosítanak, biztosítva, hogy az ajtórácsok szilárdan rögzítve legyenek a bukóketrechez.

Ezenkívül négy dugót is tartalmaznak, amelyek tovább javítják a telepítés esztétikáját és kivitelezését.

A készlet univerzális jellege lehetővé teszi, hogy a járművek és bukóketrec konfigurációk széles skálájával kompatibilis legyen.

Akár professzionális versenyző, akár motorsport-rajongó, a Sparco 00797 Ajtórúd Készlet -et sokoldalú megoldást kínál bukóketrecének oldalainak megerősítésére.

Kiváló minőségű konstrukciójával és a részletekre való odafigyelésével a Sparco biztosítja, hogy ez a készlet megfeleljen a szigorú biztonsági és teljesítménykövetelményeknek.

A készletet felhasználóbarátnak tervezték, lehetővé téve az egyszerű és problémamentes telepítést természetesen a megfelelő tudással rendelkező személyeknek.

A mellékelt hardver és csatlakozók zökkenőmentes integrációt biztosítanak a meglévő bukóketrec-szerkezettel, biztonságos és professzionális megjelenést biztosítva.

Összefoglalva, a Sparco 00797 Ajtórúd Készlet nélkülözhetetlen kelléke a jármű bukóketrecének biztonságának és szerkezeti integritásának fokozásához.

Univerzális szerelvényével, 40×2 mm átmérőjű ajtórudakkal és komplett vasalatkészletével ez a készlet átfogó megoldást kínál a bukóketrec oldalainak megerősítésére.

Bízzon a Sparco minőség iránti elkötelezettségében, és helyezze előtérbe a biztonságot azáltal, hogy járművét a Sparco 00797 ajtórácskészlettel szereli fel.

Olyan szerelvényekkel szállítjuk, amelyek a ketrechez és az ajtórácsokhoz hegesztést igényelnek, majd az ajtórácsok a jövőben könnyen becsavarozhatók / eltávolíthatók.

Bukócső merevítő az ajtókhoz a csomag tartalma:

  • 40×2 mm cső.
  • 4 x M10-es csavarok.
  • 4 x M10-es önzáró anya.
  • 4 x támasztó csap.
  • 4 x dugók a cső végére.

De több terméket még itt talál: Bukócső és Tartozékok

1./2.kép  00797

További információk

Tömeg 10,1 kg

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds