Adv XT FIA 8855-2021 🔥 Versenyülés Konzol L

317,50  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Konzol Adv Elite üléshez, csak ezzel a konzollal lehet az ülést használni

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Adv XT FIA 8855-2021 🔥 Versenyülés Konzol L.

Bemutatjuk a Sparco FIA által jóváhagyott Adv XT FIA 8855-2021 🔥 Versenyülés Konzol L -t oldalra rögzíthető ülésekhez (termékszám: 004932L), amely a tökéletes oldalsó ülés-tartozék az autóipar szerelmeseinek, akik az optimális biztonságot, kényelmet és teljesítményt keresik.

A neves Sparco gyártó által tervezett rögzítőkeretek szakértelemmel készültek, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek az Adv XT versenyüléshez.

Ami a biztonságot illeti, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek kivételes stabilitást és merevséget biztosítanak, biztosítva, hogy az ülés biztonságosan a helyén maradjon intenzív vezetési manőverek során.

A kiváló minőségű anyagokból készült vázak megfelelnek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú szabványainak.

Ebből kifolyólag ideálisak professzionális versenyzők és szenvedélyes motorsport-rajongók számára.

Az oldalsó rögzítőkereteket kifejezetten az ergonomikus kialakításáról és kiváló kényelméről híres Sparco ADV XT ülés kiegészítésére tervezték.

Ezeknek a rögzítőkereteknek a használatával optimalizálhatja az üléspozíciót, így személyre szabottabb vezetési élményt nyújt.

Legyen szó éles kanyarokról a pályán, vagy hosszú utakra indul az úton, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretei biztosítják a tökéletes egyensúlyt a kényelem és az irányítás között.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretekkel a telepítés gyerekjáték.

A Adv XT FIA 8855-2021 🔥 Versenyülés Konzol L precízen megtervezett keretek zökkenőmentesen illeszkednek az ADV XT ülés oldalsó rögzítéséhez, biztonságos és problémamentes rögzítést kínálva.

A mellékelt hardverrel és az egyértelmű utasításokkal pillanatok alatt felszerelheti üléseit, és magabiztosan indulhat az útra.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek nemcsak kivételes funkcionalitást biztosítanak, hanem letisztult és stílusos kialakítást is mutatnak.

Legyen szó professzionális versenyzőről, aki javítani kívánja köridejét, vagy az autóipar rajongója, aki nagyobb vezetési élményre vágyik, a Sparco FIA által jóváhagyott oldalra szerelhető ülések rögzítőkeretei (termékszám: 004932L) a tökéletes választás.

Kiemelkedő biztonsági jellemzőikkel, a Sparco ADV XT üléssel való zökkenőmentes kompatibilitásukkal, a könnyed beszerelési folyamattal és a tetszetős kialakításukkal.

Ezek a rögzítő konzolok tökéletes kiegészítők ahhoz, hogy vezetési teljesítményét új magasságokba emeljék.

Ezek a tartók szükségesek az ülés rögzítéséhez, hogy megfeleljenek az FIA 8855-2021 szabványnak.

A Sparco ADV XT ülésre kizárólag.

Az Adv XT FIA 8855-2021 Versenyülés Konzol megfelel az FIA 8855-2021 előírásainak.

Szuper erős ötvözet szerkezet.

Kimondottan ehhez a típushoz és csak ezzel a konzollal lehet az ülést használni.

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  004932L  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…