Adv Competition 🔥

4826,00  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8862-2009 Homológ, carbon anyagszerkezet, ultra könnyű ülés, energiaelnyelő rendszerrel rendelkezik a legmagasabb terhelésnek kitett területeken, Felhasználási terület: Rally, Pálya

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Adv Competition 🔥 FIA 8862-2009 Homológ Versenyülés.

Bemutatjuk a Sparco Adv Competition 🔥 versenyülést, ami az ADV Prime 8862 ülésen alapul, amelyet szorosan az M-Sporttal fejlesztettek ki Fiesta WRC és R5 autókhoz specifikusan.

Ez a legújabb ülés minden szögből megőrzi a kiváló ütésvédelmet és teljes kényelmet biztosít, valamint frissített dizájnnal és átdolgozott párnákkal rendelkezik.

Az alacsony talppárna lehetővé teszi a lábak teljes védelmét az oldalsó támasztékokkal, miközben megnövelt oldaltámaszt is kínál.

Az M-Sport által használt, jól bevált ADV Prime 8862 ülés alapján készült.

Magas szintű ütésvédelem bármilyen szögből érkező behatás esetén.

Kényelmes, kiváló támasztékkal a megfelelő tartás végett.

Az integrált oldalsó fejvédelem csökkenti a sérülések kockázatát.

Könnyű és szuper erős szénszálas héjjal rendelkezik.

Az Adv Competition FIA 8862-2009 homológizáció jóváhagyással (10 éves) rendelkezik.

Az Adv Competition 🔥 önkioltó szövettel rendelkezik, és tökéletes versenyülés a szűkös belső térrel rendelkező pilótafülkékhez, például a Rally-autókhoz.

A versenyülés csúszásgátló anyaggal van ellátva a vállrészeken is, amely csökkenti a felsőtest mozgását, így az utas ülő pozíciója még biztosabb.

Az ülés kompatibilis az összes FHR és hibrid eszközzel, és a hevedernyílások lehetővé teszik az összes heveder konfigurációval való használatát.

Ezt az ülést a megfelelő oldalsó rögzítőkkel kell használni ahhoz, hogy az FIA jóváhagyással rendelkezzen, gyárilag nem felszereltség, de külön megvásárolhatók.

Méret: 5.kép

Héj súly: 9,000 g

Komplett súly: 11,200 g

Méret: M

De több terméket még itt talál: Homológ Ülés

1./2.kép  008034ZNR  Fekete

1./2.kép  008034ZNR + 004990ADV  Ülés + Konzol

További információk

Tömeg 20,1 kg

Érdekelhetnek még…