300V Le Mans 20W60ūüõĘ

35,50 

√Ār az √ĀFA-t tartalmazza

Motorolaj-versenyolaj, turb√≥felt√∂ltŇĎs vagy t√∂bbszelepes versenymotorokhoz kifejlesztve, felhaszn√°l√°si ter√ľlet: a versenysportban fŇĎleg hossz√ļt√°v√ļ versenyekn√©l aj√°nlatos, valamint veter√°naut√≥ versenyekn√©l is megfelelŇĎ

Teh√°t a Motul 300V Le Mans 20W60ūüõĘ Motor KenŇĎanyag.

A Motul term√©kek tartalma m√©lyen a m√°rka t√∂rt√©net√©ben gy√∂keredzik, a lehetŇĎ leginnovat√≠vabb, hat√©konyan mŇĪk√∂dŇĎ √©s m√©g jobban teljes√≠tŇĎ kenŇĎanyagok ut√°n t√∂rt√©nŇĎ folyamatos kutat√°sban.

Igazi √°sz a Motul kutat√°s-fejleszt√©s r√©szlege, aminek a c√©g a vezetŇĎ piaci poz√≠ci√≥j√°t k√∂sz√∂nheti.

A Suzuki, Yamaha, Aprilia mind a Motullal kooper√°l a moto GP-ben, a Brabus pedig a nagy teljes√≠tm√©nyŇĪ tunning g√©peihez aj√°nlja a Motul pr√©mium kenŇĎanyagait.

A Subaru és az orosz Ural szintén a Motul-t tölti legszívesebben gépeibe.

√Ātlagos felhaszn√°l√°s eset√©n mindig j√≥ v√°laszt√°s a Motul, mert aut√≥inkhoz √©s motorker√©kp√°rjainkhoz a legmegfelelŇĎbb √∂sszet√©telŇĪ motorolajat tal√°ljuk a Motul embl√©ma alatt.

A 300V Le Mans 20W60ūüõĘ alkalmas minden benzines vagy d√≠zel versenymotorhoz, ak√°r sz√≠v√≥, turb√≥felt√∂ltŇĎs vagy kompresszoros, befecskendez√©ssel (k√∂zvetlen/k√∂zvetlen) felszerelt motor vagy ak√°r karbur√°toros kivitelŇĪ.

Tuningolt motorokhoz √©s nagy teljes√≠tm√©nyŇĪ aut√≥khoz, amelyek sz√©les fordulatsz√°m- √©s hŇĎm√©rs√©klet-tartom√°nyban, sz√©lsŇĎs√©ges vezet√©si k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt mŇĪk√∂dnek. k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt.

Alkalmas minden t√≠pus√ļ √ľzemanyaghoz, benzinhez, d√≠zelhez √©s bio√ľzemanyagokhoz (k√ľl√∂n√∂sen etanolhoz).

ESTER Core¬ģ technol√≥gi√°val k√©sz√ľlt.

A MOTUL √©vtizedek √≥ta fejleszt nagy teljes√≠tm√©nyŇĪ szintetikus √©szter alap√ļ kenŇĎanyagokat.

A 300V term√©kcsal√°d a MOTUL saj√°t ESTER Core¬ģ technol√≥gi√°j√°nak leg√ļjabb fejleszt√©s√©t tartalmazza, amely biztos√≠tja a motor maxim√°lis teljes√≠tm√©ny√©t a megb√≠zhat√≥s√°g √©s a kop√°sv√©delem vesz√©lyeztet√©se n√©lk√ľl.

A MOTUL t√∂k√©letes szinergia-formul√°t hozott l√©tre a k√∂vetkezŇĎkh√∂z a motor teljes√≠tm√©ny√©nek √©s v√©delm√©nek n√∂vel√©se √©rdek√©ben.¬† Ez√©rt az √©sztereket kiv√°lasztva m√°s nagy teljes√≠tm√©nyŇĪ szintetikus √©s szerves alapanyagok k√∂z√ľl, √©s innovat√≠v adal√©kanyag-csomaggal kombin√°lta ŇĎket.

Ez az exkluz√≠v Racing formula mostant√≥l a k√∂vetkezŇĎket tartalmazza bio√ľzemanyagokkal (k√ľl√∂n√∂sen etanollal) √©s r√©szecskeszŇĪrŇĎ kompatibilit√°ssal, LSPI v√©delemmel √©s cs√∂kkenti a k√∂rnyezetterhel√©st.

A 300V Le Mans 20W60ūüõĘ-n√°l az √©szterek pol√°ris molekul√°k, ez√©rt a f√©m fel√ľletekre vonz√≥dnak. Az ESTER Core¬ģ technol√≥gia optimaliz√°lt polarit√°ssal rendelkezik az olajfilm maxim√°lis tapad√°sa √©rdek√©ben, hogy n√∂velje a motor v√©delm√©t, megb√≠zhat√≥s√°g√°t √©s vezethetŇĎs√©g√©t, m√©g a legsz√©lsŇĎs√©gesebb k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt is.

Ez a kiz√°r√≥lag a 300V sorozatban haszn√°lt exkluz√≠v technol√≥gia t√∂bbet garant√°l √Ėnnek:

– Maxim√°lis teljes√≠tm√©nyt: S√ļrl√≥d√°scs√∂kkent√©s a maxim√°lis teljes√≠tm√©ny √©s nyomat√©k √©rdek√©ben minden fordulatsz√°mon
РMegbízhatóság: Nagy nyírási stabilitás az olajfilm maximális ellenállása érdekében a motor kopásának csökkentése érdekében
– √Člettartam: Fokozott oxid√°ci√≥s ellen√°ll√°s a motor √©s az olaj hosszabb √©lettartama √©rdek√©ben.
– VezethetŇĎs√©g: Az olajfilm maxim√°lis pol√°ris tapad√°sa a motor fordulatsz√°m√°nak gyors reag√°l√°sa √©rdek√©ben.
– K√∂nnyŇĪ ind√≠t√°s: Gyors olajnyom√°s-fel√©p√≠t√©s √©s optim√°lis olaj√°raml√°s
РCsökkentett olajfogyasztás: Az alacsony olaj illékonyság és párolgás segít az olajfogyasztás szabályozásában.
– Tiszt√≠t√≥ hat√°s: Magas mos√≥hat√°s lehetŇĎv√© teszi a motor jobb tisztas√°g√°t
– Vezet√©si k√©nyelem: Az alacsonyabb s√ļrl√≥d√°si szint minden vezet√©si √ľzemm√≥dban cs√∂kkenti a motorzajt.
– Ez az exkluz√≠v ESTER Core¬ģ technol√≥gi√°val rendelkezŇĎ 300V versenyk√©sz√≠tm√©ny bio√ľzemanyagokkal √©s r√©szecskeszŇĪrŇĎ kompatibilit√°ssal rendelkezik √©s LSPI-v√©delemmel.
– Bio√ľzemanyagok: Kompatibilis az alkohol alap√ļ √ľzemanyagokkal, k√ľl√∂n√∂sen az etanollal (E85-ig).
– LPSI v√©delem: Kompatibilis az alacsony fordulatsz√°m√ļ elŇĎgy√ļjt√°si probl√©m√°knak kitett, cs√∂kkentett m√©retŇĪ motorokkal.
– R√©szecskeszŇĪrŇĎ: Kompatibilis a cs√∂kkentett SAPS (szulf√°tos hamu, foszfor, k√©n) szintet ig√©nylŇĎ r√©szecskeszŇĪrŇĎvel.
(SAPS: 0,91 tömegszázalék és TBN: 8,1 mg KOH/g)

SZERVES ALAPANYAG:

A nem fosszilis meg√ļjul√≥ anyagokat haszn√°l√≥ szerves alapanyag korl√°tozza a k√∂rnyezetre gyakorolt hat√°st, √©s lehetŇĎv√© teszi a MOTUL sz√°m√°ra, hogy cs√∂kkentse a sz√©nl√°bnyom√°t 25%-kal a gy√°rt√°si folyamat sor√°n.

A 300V Le Mans 20W60ūüõĘ sorozat viszkozit√°si fokozatai stabil olajnyom√°st tesznek lehetŇĎv√©, √©s a legjobb kompromisszumot hozz√°k a teljes√≠tm√©ny √©s a megb√≠zhat√≥s√°g k√∂z√∂tt minden sz√©lsŇĎs√©ges k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt.

Ezek a 300V COMPETITION sorozat√ļ viszkozit√°si oszt√°lyok megbirk√≥znak az olyan motorokkal, amelyek az el nem √©gett √ľzemanyag miatt motorolaj k√∂zepes h√≠gul√°s√°nak vannak kit√©ve.

A MOTUL 300V COMPETITION sorozat a legt√∂bb motoralkalmaz√°shoz alkalmas, √©s k√ľl√∂n√∂sen aj√°nlott a Rally, GT… stb., vagy t√∂rt√©nelmi versenymotorokhoz (√ļjj√°√©p√≠tett motorok), amelyek teljes√≠tm√©nye fokozott v√©delmet ig√©nyel a kop√°s √©s az olajnyom√°s cs√∂kken√©se ellen.

Alkalmazza vagy v√°lassza ki a megfelelŇĎ 300V viszkozit√°si fokozatot a haszn√°lati utas√≠t√°sban aj√°nlott viszkozit√°si fokozatnak megfelelŇĎen, vagy
a tuningszerviz partnere √°ltal aj√°nlott.

Az optim√°lis motorteljes√≠tm√©ny garant√°l√°sa √©rdek√©ben ker√ľlje a kever√©st m√°s szintetikus vagy √°sv√°nyi kenŇĎanyagokkal.

Olajcsere ciklus: Forduljon tuningszerviz-partner√©hez a megfelelŇĎ olajcsere-intervallummal kapcsolatban, √©s √°ll√≠tsa be a saj√°t haszn√°lat√°nak megfelelŇĎen.

Felhaszn√°l√°si ter√ľlet: K√∂rp√°lya, Drag race, Drift, Endurance, GT, Hill climb, Historic racing, Rally, Rally cross, P√°lyanapok,
Tuning

De a megfelelŇĎ felhaszn√°l√°si m√≥ddal kapcsolatban konzult√°ljon tuningszerviz partner√©vel.

Felhaszn√°l√°si ter√ľlet: K√∂rp√°lya, Drag race, Drift, Endurance, GT, Hill climb, Historic racing, Rally, Rally cross, P√°lyanapok,
Tuning…

A megfelelŇĎ felhaszn√°l√°si m√≥ddal kapcsolatban konzult√°ljon tuningszerviz partner√©vel.

2 l és 5 l kiszerelés.

Típus: 20W60

De t√∂bb term√©ket m√©g itt tal√°l: Motor KenŇĎanyagok

1./2.kép  motul300vlemans 2 l

3.kép  motul300vlemans 5 l

További információk

Tömeg 5,1 kg
Válassz kiszerelést

2 Liter, 5 Liter

√Črdekelhetnek m√©g…