300V Competition 15W50🛱

366,62  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Motorolaj-versenyolaj, turbĂłfeltöltƑs vagy többszelepes versenymotorokhoz kifejlesztve, kĂ©t kiszerelĂ©sben, felhasznĂĄlĂĄsi terĂŒlet: Endurance – Rally – GT – VeterĂĄn verseny/sport autĂłk

A Motul 300V Competition 15W50🛱 Motor KenƑanyag.

Bemutatjuk a 300V Competition 15W50🛱 kenƑanyagot a kivĂĄlĂł kiegĂ©szĂ­tƑt motorja szĂĄmĂĄra.

A Motul termĂ©kek tartalma mĂ©lyen a mĂĄrka törtĂ©netĂ©ben gyökeredzik, a lehetƑ leginnovatĂ­vabb, hatĂ©konyan mƱködƑ Ă©s mĂ©g jobban teljesĂ­tƑ kenƑanyagok utĂĄn törtĂ©nƑ folyamatos kutatĂĄsban.

Igazi ĂĄsz a Motul kutatĂĄs-fejlesztĂ©s rĂ©szlege, aminek a cĂ©g a vezetƑ piaci pozĂ­ciĂłjĂĄt köszönheti.

A Suzuki, Yamaha, Aprilia mind a Motullal kooperĂĄl a moto GP-ben, a Brabus pedig a nagy teljesĂ­tmĂ©nyƱ tuning gĂ©peihez ajĂĄnlja a Motul prĂ©mium kenƑanyagait.

A Subaru és az orosz Ural szintén a Motul-t tölti legszívesebben gépeibe.

Átlagos felhasznĂĄlĂĄs esetĂ©n mindig jĂł vĂĄlasztĂĄs a Motul, mert autĂłinkhoz Ă©s motorkerĂ©kpĂĄrjainkhoz a legmegfelelƑbb összetĂ©telƱ motorolajat talĂĄljuk a Motul emblĂ©ma alatt.

A 300V Competition 15W50🛱 alkalmas minden benzines vagy dĂ­zel versenymotorhoz, akĂĄr szĂ­vĂł, turbĂłfeltöltƑs vagy kompresszoros, befecskendezĂ©ssel (közvetlen/közvetlen) felszerelt motor vagy akĂĄr karburĂĄtoros kivitelƱ.

Tuningolt motorokhoz Ă©s nagy teljesĂ­tmĂ©nyƱ autĂłkhoz, amelyek szĂ©les fordulatszĂĄm- Ă©s hƑmĂ©rsĂ©klet-tartomĂĄnyban, szĂ©lsƑsĂ©ges vezetĂ©si körĂŒlmĂ©nyek között mƱködnek. körĂŒlmĂ©nyek között.

Alkalmas minden tĂ­pusĂș ĂŒzemanyaghoz, benzinhez, dĂ­zelhez Ă©s bioĂŒzemanyagokhoz (kĂŒlönösen etanolhoz).

ESTER CoreÂź technolĂłgiĂĄval kĂ©szĂŒlt.

A MOTUL Ă©vtizedek Ăłta fejleszt nagy teljesĂ­tmĂ©nyƱ szintetikus Ă©szter alapĂș kenƑanyagokat.

A 300V termĂ©kcsalĂĄd a MOTUL sajĂĄt ESTER CoreÂź technolĂłgiĂĄjĂĄnak legĂșjabb fejlesztĂ©sĂ©t tartalmazza, amely biztosĂ­tja a motor maximĂĄlis teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t a megbĂ­zhatĂłsĂĄg Ă©s a kopĂĄsvĂ©delem veszĂ©lyeztetĂ©se nĂ©lkĂŒl.

A MOTUL tökĂ©letes szinergia-formulĂĄt hozott lĂ©tre a következƑkhöz a motor teljesĂ­tmĂ©nyĂ©nek Ă©s vĂ©delmĂ©nek növelĂ©se Ă©rdekĂ©ben.  EzĂ©rt az Ă©sztereket kivĂĄlasztva mĂĄs nagy teljesĂ­tmĂ©nyƱ szintetikus Ă©s szerves alapanyagok közĂŒl, Ă©s innovatĂ­v adalĂ©kanyag-csomaggal kombinĂĄlta Ƒket.

Ez az exkluzĂ­v Racing formula mostantĂłl a következƑket tartalmazza bioĂŒzemanyagokkal (kĂŒlönösen etanollal) Ă©s rĂ©szecskeszƱrƑ kompatibilitĂĄssal, LSPI vĂ©delemmel Ă©s csökkenti a környezetterhelĂ©st.

A 300V Competition 15W50🛱-nĂ©l az Ă©szterek polĂĄris molekulĂĄk, ezĂ©rt a fĂ©m felĂŒletekre vonzĂłdnak. Az ESTER CoreÂź technolĂłgia optimalizĂĄlt polaritĂĄssal rendelkezik az olajfilm maximĂĄlis tapadĂĄsa Ă©rdekĂ©ben, hogy növelje a motor vĂ©delmĂ©t, megbĂ­zhatĂłsĂĄgĂĄt Ă©s vezethetƑsĂ©gĂ©t, mĂ©g a legszĂ©lsƑsĂ©gesebb körĂŒlmĂ©nyek között is.

Ez a kizĂĄrĂłlag a 300V sorozatban hasznĂĄlt exkluzĂ­v technolĂłgia többet garantĂĄl Önnek:

– MaximĂĄlis teljesĂ­tmĂ©nyt: SĂșrlĂłdĂĄscsökkentĂ©s a maximĂĄlis teljesĂ­tmĂ©ny Ă©s nyomatĂ©k Ă©rdekĂ©ben minden fordulatszĂĄmon
– MegbĂ­zhatĂłsĂĄg: Nagy nyĂ­rĂĄsi stabilitĂĄs az olajfilm maximĂĄlis ellenĂĄllĂĄsa Ă©rdekĂ©ben a motor kopĂĄsĂĄnak csökkentĂ©se Ă©rdekĂ©ben
– Élettartam: Fokozott oxidĂĄciĂłs ellenĂĄllĂĄs a motor Ă©s az olaj hosszabb Ă©lettartama Ă©rdekĂ©ben.
– VezethetƑsĂ©g: Az olajfilm maximĂĄlis polĂĄris tapadĂĄsa a motor fordulatszĂĄmĂĄnak gyors reagĂĄlĂĄsa Ă©rdekĂ©ben.
– KönnyƱ indĂ­tĂĄs: Gyors olajnyomĂĄs-felĂ©pĂ­tĂ©s Ă©s optimĂĄlis olajĂĄramlĂĄs
– Csökkentett olajfogyasztĂĄs: Az alacsony olaj illĂ©konysĂĄg Ă©s pĂĄrolgĂĄs segĂ­t az olajfogyasztĂĄs szabĂĄlyozĂĄsĂĄban.
– TisztĂ­tĂł hatĂĄs: Magas mosĂłhatĂĄs lehetƑvĂ© teszi a motor jobb tisztasĂĄgĂĄt
– VezetĂ©si kĂ©nyelem: Az alacsonyabb sĂșrlĂłdĂĄsi szint minden vezetĂ©si ĂŒzemmĂłdban csökkenti a motorzajt.
– Ez az exkluzĂ­v ESTER CoreÂź technolĂłgiĂĄval rendelkezƑ 300V versenykĂ©szĂ­tmĂ©ny bioĂŒzemanyagokkal Ă©s rĂ©szecskeszƱrƑ kompatibilitĂĄssal rendelkezik Ă©s LSPI-vĂ©delemmel.
– BioĂŒzemanyagok: Kompatibilis az alkohol alapĂș ĂŒzemanyagokkal, kĂŒlönösen az etanollal (E85-ig).
– LPSI vĂ©delem: Kompatibilis az alacsony fordulatszĂĄmĂș elƑgyĂșjtĂĄsi problĂ©mĂĄknak kitett, csökkentett mĂ©retƱ motorokkal.
– RĂ©szecskeszƱrƑ: Kompatibilis a csökkentett SAPS (szulfĂĄtos hamu, foszfor, kĂ©n) szintet igĂ©nylƑ rĂ©szecskeszƱrƑvel.
(SAPS: 0,91 tömegszåzalék és TBN: 8,1 mg KOH/g)

SZERVES ALAPANYAG:

A nem fosszilis megĂșjulĂł anyagokat hasznĂĄlĂł szerves alapanyag korlĂĄtozza a környezetre gyakorolt hatĂĄst, Ă©s lehetƑvĂ© teszi a MOTUL szĂĄmĂĄra, hogy csökkentse a szĂ©nlĂĄbnyomĂĄt 25%-kal a gyĂĄrtĂĄsi folyamat sorĂĄn.

A 300V Competition 15W50🛱 sorozat viszkozitĂĄsi fokozatai stabil olajnyomĂĄst tesznek lehetƑvĂ©, Ă©s a legjobb kompromisszumot hozzĂĄk a teljesĂ­tmĂ©ny Ă©s a megbĂ­zhatĂłsĂĄg között minden szĂ©lsƑsĂ©ges körĂŒlmĂ©nyek között.

Ezek a 300V COMPETITION sorozatĂș viszkozitĂĄsi osztĂĄlyok megbirkĂłznak az olyan motorokkal, amelyek az el nem Ă©gett ĂŒzemanyag miatt motorolaj közepes hĂ­gulĂĄsĂĄnak vannak kitĂ©ve.

A MOTUL 300V COMPETITION sorozat a legtöbb motoralkalmazĂĄshoz alkalmas, Ă©s kĂŒlönösen ajĂĄnlott a Rally, GT… stb., vagy törtĂ©nelmi versenymotorokhoz (ĂșjjĂĄĂ©pĂ­tett motorok), amelyek teljesĂ­tmĂ©nye fokozott vĂ©delmet igĂ©nyel a kopĂĄs Ă©s az olajnyomĂĄs csökkenĂ©se ellen.

Alkalmazza vagy válassza ki a megfelelƑ 300V viszkozitási fokozatot a használati utasításban ajánlott viszkozitási fokozatnak megfelelƑen, vagy
a tuningszerviz partnere ĂĄltal ajĂĄnlott.

Az optimĂĄlis motorteljesĂ­tmĂ©ny garantĂĄlĂĄsa Ă©rdekĂ©ben kerĂŒlje a keverĂ©st mĂĄs szintetikus vagy ĂĄsvĂĄnyi kenƑanyagokkal.

Olajcsere ciklus: Forduljon tuningszerviz-partnerĂ©hez a megfelelƑ olajcsere-intervallummal kapcsolatban, Ă©s ĂĄllĂ­tsa be a sajĂĄt hasznĂĄlatĂĄnak megfelelƑen.

FelhasznĂĄlĂĄsi terĂŒlet: KörpĂĄlya, Drag race, Drift, Endurance, GT, Hill climb, Historic racing, Rally, Rally cross, PĂĄlyanapok,
Tuning

De a megfelelƑ felhasznĂĄlĂĄsi mĂłddal kapcsolatban konzultĂĄljon tuningszerviz partnerĂ©vel.

2 l Ă©s 5 l valamint 20 l kiszerelĂ©sben is elĂ©rhetƑ.

TĂ­pus: 15W50

De több termĂ©ket mĂ©g itt talĂĄl: Motor KenƑanyagok

1./2.kép  motul300vcompetition 2 l

3.kép  motul300vcompetition 5 l

4.kép  motul300vcompetition 20 l

TovĂĄbbi informĂĄciĂłk

Tömeg 5,1 kg
Vålassz kiszerelést

2 Liter, 5 Liter, 20 Liter

Érdekelhetnek mĂ©g…