014779EXP 🧯

1639,57  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8865-2015 Homológ, tűzoltó rendszer, kedvező ár-érték arány, rendkívül könnyű, elektromosan aktiválható tűzoltó rendszer

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco 014779EXP 🧯 FIA 8865-2015 Homológ Tűzoltó Rendszer.

Bemutatjuk a Sparco 014779EXP 🧯 tűzoltó készüléket, amely a motorsport tűzbiztonságának tökéletes megoldása.

Ezt a 014779EXP termékszámú Sparco által gyártott terméket aprólékosan úgy tervezték, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű teljesítmény- és biztonságkövetelményeknek.

A biztonság rendkívül fontos a motorsportban, és ez alól a Sparco 014779EXP tűzoltó rendszer sem kivétel.

FIA (8865-2015) jóváhagyással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelel a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú biztonsági előírásainak.

Ezzel a jóváhagyással bízhat abban, hogy ezt a túlnyomásos oltórendszert a tüzek hatékony leküzdésére és a vezetők és a járművek biztonságának biztosítására tervezték.

A Sparco 014779EXP tűzoltó készülék 3,3 kg FK-5-1-12 oltóanyaggal van felszerelve.

Ez a fejlett oltóanyag rendkívül hatékony a tüzek elnyomásában, gyors és hatékony reagálást biztosít vészhelyzet esetén.

Ezzel a bőséges oltóanyag-készlettel nyugodt lehet, ha tudja, hogy rendelkezik a szükséges erőforrásokkal a tűzesetek kezelésére.

Az elektromos gyújtással rendelkező Sparco 014779EXP tűzoltó készüléket a gyors és megbízható aktiválásra tervezték.

Az elektromos gyújtásrendszer azonnali reagálást biztosít, lehetővé téve a tüzek gyors eloltását, és minimalizálja a károk vagy sérülések kockázatát.

Az egyszerű és egyértelmű aktiválási folyamatnak köszönhetően ez a tűzoltó készülék felhasználóbarát és könnyen kezelhető nagynyomású helyzetekben.

A Sparco 014779EXP 🧯 tűzoltó rendszer rozsdamentes acél tartályát a tartósságra és a megbízhatóságra tervezték.

Ez a 2,5 literes tartály elegendő oltóanyagot biztosít a tüzek hatékony eloltásához.

A tartály 114 mm-es átmérője és 302 mm-es hossza kompakt és helytakarékossá teszi, lehetővé téve a könnyű telepítést a különböző pilótafülke-konfigurációkban.

Az átfogó tűzoltás érdekében a Sparco tűzoltó rendszer pilótafülke-fúvókával és motorfúvókával is fel van szerelve.

A pilótafülke fúvókáját a pilótafülke területén belüli tüzek céljára tervezték, míg a motorfúvókát kifejezetten a motortérben keletkező tüzekre szabták.

Ez a kettős fúvókás rendszer biztosítja, hogy a kritikus területeken keletkezett tüzeket gyorsan és hatékonyan el lehessen hárítani.

A Sparco tűzoltó rendszer 1,2 m³ és 2,3 m³ közötti térfogatú pilótafülkékhez alkalmas.

Ez a széles körű kompatibilitás biztosítja, hogy a tűzoltó készülék különféle motorsport járművekben használható, sokoldalú tűzvédelmet biztosítva a különböző pilótafülke méretekben.

Összefoglalva, a Sparco tűzoltó rendszer egy nagy teljesítményű, túlnyomásos oltórendszer, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen az FIA szigorú biztonsági előírásainak.

FK-5-1-12 oltóanyagával, elektromos gyújtásával, rozsdamentes acél tartályával, kettős fúvókás rendszerével és a különböző pilótafülke méretekkel való kompatibilitásával ez a tűzoltó készülék biztosítja a motorsportban megkövetelt megbízhatóságot és hatékonyságot.

Részesítse előnyben a biztonságot, és szerelje fel járművét a Sparco 014779EXP tűzoltó készülékkel a megbízható tűzoltás érdekében kritikus helyzetekben.

A készlet tartalmazza a megfelelő telepítéshez szükséges összes elemet.

Aktiválás: Elektromos

Felhasználási terület: Rally, Pálya

Kapacitás: 2,5 L

Súly: 5,9 Kg

De több terméket még itt talál: Tűzoltó Rendszerek

1./2.kép  014779EXP

További információk

Tömeg 10,1 kg

Érdekelhetnek még…