014775BXL2 🧯

175,26  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA Homológ, kézi használatú palack, 2 l kapacitás, megfelel az FIA követelményeinek

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco 014775BXL2 🧯 FIA Homológ Tűzoltó Készülék.

Bemutatjuk a Sparco 014775BXL2 🧯 Ultra-Light kézi tűzoltó készüléket, egy nagy teljesítményű biztonsági berendezést, amely megbízható tűzoltási képességet biztosít.

A Sparco által gyártott, az autóipari biztonsági berendezésekben ismert név, ez a tűzoltó készülék a fejlett funkciókat, a könnyű szerkezetet és az FIA jóváhagyását ötvözi az optimális tűzbiztonság érdekében.

A Sparco 014775BXL2 tűzoltó készülék ultrakönnyű kialakítással büszkélkedhet, így könnyen kezelhető és vészhelyzetekben is működtethető.

Könnyű szerkezete gyors és könnyed üzembe helyezést tesz lehetővé, gyors reagálást biztosítva, amikor minden másodperc számít.

Ez a funkció különösen fontos a motorsportokban és más nagy teljesítményű alkalmazásokban, ahol a súly és a sebesség a legfontosabb.

A 2,0 literes kapacitással felszerelt Sparco 014775BXL2 AFFF-t (vizes filmképző habot) használ oltóanyagként.

Az AFFF egy rendkívül hatékony tűzoltó, amely vékony filmréteget képez az égő felületen, elfojtja a tüzet és megakadályozza az újragyulladást.

Ez az oltóanyag széles körben elismert és megbízható hatékony tűzoltási képessége miatt.

A Sparco 014775BXL2 🧯 rozsdamentes acél hengere biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot minden környezetben.

A hengert úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy nyomásnak és korrózióálló, így biztosítva, hogy a tűzoltó készülék élettartama során optimális állapotban maradjon.

Ezenkívül az oltókészülék kerettel és bilinccsel is rendelkezik, amely biztonságos rögzítési lehetőségeket biztosít a könnyű hozzáférhetőség érdekében.

A Sparco 014775BXL2 tűzoltó készüléket úgy tervezték, hogy alkalmas legyen különféle motorsport eseményekre és más olyan alkalmazásokra, ahol nincs szükség FIA megfelelőségre.

Ez a tanúsítvány a felhasználók számára bizalmat ad az oltókészülék teljesítményében és megbízhatóságában, és nyugalmat kínál nagy téttel járó helyzetekben.

Összefoglalva, a Sparco 014775BXL2 Ultra-Light kézi tűzoltó egy csúcskategóriás biztonsági berendezés, amely a könnyű kialakítást és a 2,0 literes AFFF oltóanyagot ötvözi, hogy kiemelkedő tűzoltási képességeket biztosítson.

Rozsdamentes acél hengerével, keretével és bilincsével ez a tűzoltó készülék tartósságot és könnyű használatot biztosít.

Bízzon a Sparco biztonság iránti elkötelezettségében, és szerelje fel magát a Sparco 014775BXL2 tűzoltó készülékkel a megbízható tűzvédelem érdekében a motorsportokban és más alkalmazásokban.

Készüljön fel a vészhelyzetekre egy nagy teljesítményű tűzoltó készülékkel, amely a Sparco szakértelmét biztosítja.

Tartalom: 2,0 l hab.

AFFF Novec oltószer.

Rozsdamentes acél rögzítő hevederek.

Aktiválás: Kézi

Felhasználási terület: Rally

Kapacitás: 2 L

Súly: 2,8 Kg

De több terméket még itt talál: Tűzoltó Rendszerek

1./2.kép  014775BXL2

További információk

Tömeg 10,1 kg

Érdekelhetnek még…