014773BXLN2 🧯

421,64  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA Homológ, kézi használatú palack, 2 l kapacitás, megfelel az FIA követelményeinek

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco 014773BXLN2 🧯 Homológ Tűzoltó Készülék.

Bemutatjuk a Sparco 014773BXLN2 🧯 kézi tűzoltó készüléket, a motorsport szerelmeseinek tökéletes biztonsági társát.

Az iparág megbízható gyártójaként a Sparco kiváló minőségű termékeket szállít, és ez a tűzoltó készülék sem kivétel.

A FIA által jóváhagyott kialakításával és élvonalbeli jellemzőivel páratlan védelmet és nyugalmat kínál a versenypályán vagy az úton.

A Sparco kézi tűzoltó készülék 2 literes kapacitással rendelkezik, és NOVEC oltófolyadékot használ, hatékony és megbízható megoldást biztosítva tűz esetén.

Ezt a FIA által jóváhagyott tűzoltó készüléket kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú biztonsági előírásainak, és a legmagasabb szintű teljesítménynek.

Az ultrakönnyű felépítésű tűzoltó készüléket úgy tervezték, hogy rendkívül hordozható legyen, ami lehetővé teszi a könnyű kezelést és manőverezhetőséget.
Könnyű kialakítása biztosítja, hogy ne nehezedjen le a kritikus pillanatokban, így gyors reagálási időket tesz lehetővé vészhelyzetekben.

Legyen szó professzionális versenyzőről vagy szenvedélyes motorsport-rajongóról, a Sparco kézi tűzoltó készülék a tökéletes biztonsági társ.

Az ebben a tűzoltó készülékben használt NOVEC oltófolyadék kivételes tűzoltási képességeiről ismert.

Nagyon hatékony a különféle tüzek gyors eloltásában, beleértve azokat is, amelyeket gyúlékony folyadékok és elektromos források táplálnak.

A NOVEC folyadék használata nemcsak hatékony tűzoltást biztosít, hanem minimalizálja az újragyulladás kockázatát is, ami további biztonságot nyújt.

Nevezetesen, a Sparco 014773BXLN2 🧯 kézi tűzoltó készülék teljes mértékben megfelel az FIA követelményeinek.

Ez azt jelenti, hogy szigorú tesztelésen esett át, és megfelel az FIA által a motorsport biztonsági felszerelésekre vonatkozó szigorú szabványoknak.

Ha ezt a tűzoltó készüléket választja, biztos lehet benne, hogy olyan terméket használ, amelyet kifejezetten motorsport eseményeken való használatra terveztek és engedélyeztek.

A kézi tűzoltó készülék kompakt és felhasználóbarát kialakítása megkönnyíti a kezelést.

Kényelmes kioldó mechanizmussal rendelkezik, amely gyors és pontos aktiválást tesz lehetővé, biztosítva a gyors reagálást a tűzesetekre.

A Sparco kézi tűzoltó készülék intuitív kialakítása biztosítja, hogy hatékonyan használható legyen nagy nyomású helyzetekben is, és hatékony tűzoltást biztosít, amikor minden másodperc számít.

Összefoglalva, a Sparco 014773BXLN2 kézi tűzoltó készülék egy csúcskategóriás biztonsági eszköz, amely páratlan védelmet nyújt tűz esetén.

FIA által jóváhagyott kialakításával, NOVEC oltófolyadékával és az FIA követelményeinek való megfeleléssel optimális teljesítményt és megbízhatóságot biztosít.

Könnyű, hordozható és könnyen használható, tökéletes választás azoknak a motorsport szerelmeseinek, akik a biztonságot tartják fontosnak.

Nem mérgező ezáltal biztonságos az utasokra is, valamint nem áramvezető, így biztonságos az elektromos tüzeknél.

Alkalmas benzin, dízel és bioüzemanyag tüzek oltásához.

Tartalmazza a rögzítőkereteket és a gyors kioldó rögzítőpántot.

A FIA és MUK nemzeti és nemzetközi rallye használatra engedélyezett.

Aktiválás: Kézi

Felhasználási terület: Rally

Kapacitás: 2 L

Súly: 3,4 Kg

De több terméket még itt talál: Tűzoltó Rendszerek

1./2.kép  014773BXLN2

További információk

Tömeg 7 kg

Érdekelhetnek még…