014773BXL24 🧯

220,98  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA Homológ, kézi használatú palack, 2 l kapacitás, megfelel az FIA követelményeinek

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco 014773BXL24 🧯 Homológ Tűzoltó Készülék.

Bemutatjuk a Sparco 014773BXL24 🧯 Ultra-Light kézi tűzoltó készüléket, egy nagy teljesítményű biztonsági berendezést, amely megbízható tűzoltási képességet biztosít.

A Sparco által gyártott, megbízható név az autóbiztonsági berendezésekben, ez a tűzoltó készülék a fejlett funkciókat, az FIA jóváhagyását és a nagylelkű kapacitást ötvözi az optimális tűzbiztonság érdekében.

A Sparco 014773BXL24 tűzoltó készüléket kifejezetten úgy tervezték, hogy ultrakönnyű legyen, lehetővé téve a könnyű kezelést és működést vészhelyzetekben.

Könnyű felépítése gyors és hatékony üzembe helyezést tesz lehetővé, a gyors reagálást, amikor minden másodperc számít.

Ez a funkció különösen fontos a motorsportokban és más nagy teljesítményű alkalmazásokban, ahol a súly és a sebesség a legfontosabb.

A bőséges, 2,4 literes kapacitással felszerelt Sparco 014773BXL24 AFFF-t (vizes filmképző habot) használ oltóanyagként.

Az AFFF egy rendkívül hatékony tűzoltó, amely vékony filmréteget képez az égő felületen, elfojtja a tüzet és megakadályozza az újragyulladást.

Ez az oltóanyag széles körben elismert és megbízható hatékony tűzoltási képessége miatt.

A Sparco 014773BXL24 tűzoltó készülék robusztus, 3,9 literes rozsdamentes acél hengerrel rendelkezik.

A 345 mm magas és 130 mm átmérőjű henger méretei bőséges helyet biztosítanak az oltóanyagnak, miközben biztosítják a tartósságot és a nagy nyomással szembeni ellenállást.

Ez a rozsdamentes acél szerkezet hosszan tartó teljesítményt és megbízhatóságot garantál az igényes környezetben.

A Sparco 014773BXL24 🧯 tűzoltó készülék egyik legfontosabb jellemzője az FIA jóváhagyása.

Ez a tanúsítvány azt jelzi, hogy a tűzoltó készülék megfelel a Nemzetközi Autószövetség (FIA), a motorsportot irányító testülete által meghatározott szigorú biztonsági előírásoknak.

Az FIA jóváhagyása biztosítja, hogy a tűzoltó készülék szigorú tesztelésen esett át, és megfeleljen a legmagasabb biztonsági előírásoknak, így a felhasználók magabiztosak a teljesítményében és megbízhatóságában.

A Sparco 014773BXL24 tűzoltó egy sokoldalú biztonsági berendezés, amely különféle alkalmazásokhoz alkalmas, beleértve a motorsportot, az autógyártást, a tengeri és az ipari környezetet. Kompakt és könnyű kialakítása, valamint a nagy kapacitás és az FIA jóváhagyása a tűzbiztonság elengedhetetlen eszközévé teszi.

Összefoglalva, a Sparco 014773BXL24 Ultra-Light kézi tűzoltó készülék kivételes tűzoltási képességeket kínál ultrakönnyű kialakításával.

A 2,4 literes AFFF oltóanyagával és 3,9 literes rozsdamentes acél hengerével.

Az FIA jóváhagyásával és tartós felépítésével ez az oltókészülék optimális teljesítményt és megbízhatóságot biztosít kritikus helyzetekben.

Bízzon a Sparco biztonság iránti elkötelezettségében, és szerelje fel magát a Sparco 014773BXL24 tűzoltó készülékkel a megbízható tűzvédelem érdekében a motorsportokban és más igényes alkalmazásokban.

Készüljön fel a vészhelyzetekre egy nagy teljesítményű tűzoltó készülékkel, amely megfelel az FIA szigorú szabványainak.

Aktiválás: Kézi

Felhasználási terület: Rally

Kapacitás: 2,4 L

Súly: 4,5 Kg

De több terméket még itt talál: Tűzoltó Rendszerek

1./2.kép  014773BXL24

További információk

Tömeg 10,1 kg

Érdekelhetnek még…