014773BSS2 🧯

96,52  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA Homológ, kézi palack, 2 kg-os kiszerelés, használata versenyautókban és utcai körülmények között is

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco 014773BSS2 🧯 Homológ Tűzoltó Készülék

Bemutatjuk a Sparco 014773BSS2 kézi tűzoltó készüléket, egy nagy teljesítményű és megbízható tűzoltó készüléket, amelyet arra terveztek, hogy nyugalmat biztosítson vészhelyzetekben.

A Sparco, az iparág neves gyártója ezt a tűzoltó készüléket a legmodernebb funkciókkal és kompromisszumok nélküli minőséggel tervezte, így minden biztonságtudatos személy számára kötelező darab.

A Sparco kézi tűzoltó egy 2 kg-os por alapú tűzoltó készülék, amely megfelel az EN3, a tűzoltó készülékekre vonatkozó európai szabványnak.

Ez a megfelelés biztosítja, hogy a tűzoltó készülék megfeleljen a szabályozó hatóságok által meghatározott szigorú biztonsági és teljesítménykövetelményeknek.

A nagy kapacitású porral ez a tűzoltó készülék sokféle tüzet hatékonyan képes eloltani, beleértve azokat is, amelyeket gyúlékony szilárd anyagok, gyúlékony folyadékok és elektromos berendezések táplálnak.

Ez a két konzollal felszerelt kézi tűzoltó készülék sokoldalú rögzítési lehetőségeket kínál, lehetővé téve a kényelmes tárolást és szükség esetén a gyors hozzáférést.

A tartókonzolok biztonságosan tartják a helyén az oltókészüléket, biztosítva, hogy vészhelyzetekben könnyen elérhető maradjon.

Függetlenül attól, hogy járművében, garázsában vagy műhelyében szeretné felszerelni, a Sparco kézi tűzoltó készülék rugalmasságot és egyszerű telepítést biztosít.

Az ultrakönnyű anyagokból készült tűzoltó készülék könnyen kezelhető és manőverezhető, így minimálisra csökkenti a fáradtságot a kritikus pillanatokban.

A könnyű szerkezet biztosítja, hogy gyorsan reagáljon a tűzre, anélkül, hogy egy nehéz készülék akadályozná.

Akár profi versenyző, akár biztonságtudatos sofőr, ez a tűzoltó készülék tökéletes társ a közúti biztonság fokozásához.

A Sparco 014773BSS2 🧯 kézi tűzoltó készülék egyik kiemelkedő tulajdonsága az FIA jóváhagyása.

Ez a jóváhagyás azt jelenti, hogy a tűzoltó készülék megfelel a Nemzetközi Autószövetség (FIA) által meghatározott szigorú biztonsági és teljesítményszabványoknak.

A FIA által jóváhagyott tűzoltó készülék kiválasztásával megbízhat annak megbízhatóságában és hatékonyságában, különösen motorsport- és versenykörnyezetben.

A kézi tűzoltó készülék kezelése egyszerű és intuitív.

Könnyen használható kioldó mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors aktiválást és a pontos tűzoltást.

Tűzvészhelyzet esetén minden másodperc számít, és a Sparco kézi tűzoltó készülék gyors reagálást biztosít, lehetővé téve a tüzek hatékony irányítását és eloltását.

Összefoglalva, a Sparco 014773BSS2 kézi tűzoltó egy kiváló minőségű és megbízható tűzoltó készülék, amelyet az Ön és környezete védelmére terveztek.

2 kg-os porkapacitásával, az EN3 szabványoknak való megfeleléssel és a sokoldalú rögzítőkeretekkel hatékony tűzoltási képességeket kínál különféle beállításokban.

Ultrakönnyű felépítése és az FIA jóváhagyása kiváló választássá teszi mind a mindennapi pilóták, mind a motorsport szerelmesei számára.

A FIA és MUK nemzeti és nemzetközi rallye használatra engedélyezett.

Komplett 2 zárófejjel.

Aktiválás: Kézi

Felhasználási terület: Rally

Kapacitás: 2 Kg

Súly: 2,8 Kg

De több terméket még itt talál: Tűzoltó Rendszerek

1./2.kép  014773BSS2

További információk

Tömeg 7 kg

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds