014772MSL 🧯

387,35  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 2000 Homológ, tűzoltó rendszer, a legkedvezőbb ár-érték arány, mechanikusan aktivált tűzoltó rendszer

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco 014772MSL 🧯 FIA 2000 Homológ Tűzoltó Rendszer.

Bemutatjuk a Sparco 014772MSL 🧯 mechanikusan aktivált tűzoltó rendszert, egy megbízható és hatékony megoldást, amely hatékony tűzoltási képességet biztosít.

A Sparco által gyártott, megbízható név az autóbiztonsági berendezésekben, ez a tűzoltórendszer kiváló minőségű alkatrészeket és fejlett funkciókat ötvöz, hogy optimális teljesítményt biztosítson tűzvészhelyzetekben.

A Sparco tűzoltórendszer mechanikusan aktiválható kialakítású, amely lehetővé teszi a megbízható tűzoltást anélkül, hogy bonyolult elektronikára vagy elektromos csatlakozásokra lenne szükség.

Ez egyszerűséget és megbízhatóságot biztosít a rendszer aktiválásában, ha tűzeset történik, azonnali reagálást és nyugalmat biztosítva.

A 160 mm átmérőjű és 330 mm hosszúságú Sparco 014772MSL tűzoltó rendszer kompakt méretei révén könnyű telepítést és hozzáférhetőséget biztosít.

Mérete és formája alkalmassá teszi különféle járművekhez és alkalmazásokhoz, így kritikus helyzetekben is kényelmesen használható.

Ennek a rendszernek a kulcseleme a CE-tanúsítvánnyal rendelkező rozsdamentes acél palack.

A 40 bar feletti nyomáson tesztelt palack kivételes szilárdságot és tartósságot mutat, és képes ellenállni a nagy nyomású környezetnek.

Ez biztosítja a megbízható teljesítményt és növeli az oltórendszer biztonságát, amikor a legnagyobb szükség van rá.

A Sparco 014772MSL tűzoltórendszer AFFF-t (vizes filmképző habot) használ oltóanyagként.

A bőséges, 4,25 literes kapacitásával a habbal oltó készülék hatékonyan elnyomja a különböző típusú tüzeket.

Az AFFF hab filmréteget hoz létre az égő felületen, elfojtja a tüzet és megakadályozza az újragyulladást, megbízható és hatékony tűzoltást biztosítva.

Az oltóanyag pontos és ellenőrzött kijuttatása érdekében a rendszer tömör blokk-megmunkálású fúvókákkal van felszerelve.

Ezek a fúvókák fókuszált permetezési mintát biztosítanak, maximalizálva a hab fedettségét és hatékonyságát.

Ezenkívül a rendszerben fémből készült csatlakozók is találhatók, amelyek növelik a tartósságot és a hosszú élettartamot, és egyenletes teljesítményt biztosítanak még kihívásokkal teli körülmények között is.

A Sparco 014772MSL 🧯 tűzoltórendszer egy sokoldalú megoldás, amely különféle alkalmazásokhoz, például autóiparhoz, motorsportokhoz, tengeri hajókhoz, ipari berendezésekhez és egyebekhez alkalmas.

Robusztus kialakítása és nagy teljesítményű jellemzői nélkülözhetetlen biztonsági elemmé teszik olyan környezetben, ahol tűzveszély áll fenn.

Összefoglalva, a Sparco 014772MSL mechanikusan aktiválható rendszer megbízható és hatékony tűzoltó képességeket kínál.

Mechanikusan aktivált kialakításával, CE-tanúsítvánnyal rendelkező rozsdamentes acél palackjával, AFFF habbal oltójával, tömör blokk-megmunkálású fúvókáival és teljesen fém csatlakozóival.

Ez a rendszer optimális teljesítményt és tartósságot biztosít.

Bízzon a Sparco biztonság iránti elkötelezettségében, és szerelje fel járművét vagy helyiségét a Sparco 014772MSL tűzoltórendszerrel.

Készüljön fel a tűzvészhelyzetekre egy megbízható és hatékony megoldással, amely az életek és vagyontárgyak védelmét helyezi előtérbe.

Aktiválás: Mechanikus

Felhasználási terület: Rally, Pálya

Kapacitás: 4,25 L

Súly: 8,1 Kg

De több terméket még itt talál: Tűzoltó Rendszerek

1./2.kép  014772MSL

További információk

Tömeg 10,1 kg

Érdekelhetnek még…