014772FEAL 🧯

1440,18  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8865-2015 Homológ, tűzoltó rendszer, kedvező ár-érték arány, rendkívül könnyű, elektromosan aktiválható tűzoltó rendszer

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco 014772FEAL 🧯 FIA 2000 Homológ Tűzoltó Rendszer.

Bemutatjuk a Sparco 014772FEAL 🧯 , egy fejlett és FIA 2000 jóváhagyással rendelkező biztonsági berendezést, amelyet együléses járművekhez terveztek.

A Sparco által gyártott, megbízható név az autóbiztonsági berendezésekben, ez az oltórendszer a könnyű szerkezetet, a nagy teljesítményű jellemzőket és az FIA jóváhagyását ötvözi az optimális tűzbiztonság érdekében.

A Sparco 014772FEAL tűzoltó készüléket kifejezetten együléses járművekhez tervezték, kielégítve e versenykategória egyedi igényeit és követelményeit.

Kompakt és könnyű kialakításával hatékony és eredményes tűzoltási megoldást kínál a teljesítmény vagy a biztonság rovására.

Ez az oltórendszer 1,3 literes alumínium hengerrel büszkélkedhet, amely biztosítja a tartósságot és szilárdságot, miközben minimális súlyt tart.

A könnyű alumínium konstrukció könnyű kezelést és beszerelést tesz lehetővé, ami elengedhetetlen az együléses versenyzés megerőltető környezetéhez.

Az AFFF (vizes filmképző hab) oltóanyaggal felszerelt Sparco 014772FEAL tűzoltó kiváló tűzoltási képességet biztosít.

A 0,9 literes AFFF oltóanyag széles körben elismert és megbízható, mivel vékony filmréteget képez az égő felületen, elfojtja a tüzet és megakadályozza az újragyulladást.

Ez biztosítja a hatékony tűzoltást és növeli a biztonságot kritikus helyzetekben.

A Sparco 014772FEAL tűzoltó készülék nyomása 16 bar, így megbízható és egyenletes teljesítményt nyújt, amikor az a legfontosabb.

A nagynyomású rendszer lehetővé teszi az oltóanyag gyors és hatékony kijuttatását, lehetővé téve a gyors reagálást és a hatékony tűzoltást.

A tömör blokk-megmunkálású fúvókákkal és teljesen fém csatlakozókkal ez az oltórendszer tartósságot és megbízhatóságot biztosít.

A gyártási folyamat során felhasznált kiváló minőségű építőanyagok garantálják a hosszú élettartamot és az ellenállást a motorsportban gyakran előforduló nehéz körülményekkel szemben.

A Sparco 014772FEAL 🧯 tűzoltó készülék megkapta az FIA 2000 jóváhagyását.

Ez a tanúsítvány azt jelzi, hogy az oltórendszer szigorú tesztelésen esett át, és megfelel a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú biztonsági előírásainak.

Az FIA jóváhagyása garantálja az oltókészülék teljesítményét, megbízhatóságát és a nemzetközi biztonsági előírásoknak való megfelelést.

Összefoglalva, a Sparco 014772FEAL egy nagy teljesítményű biztonsági berendezés, amelyet kifejezetten együléses járművekhez terveztek.

Könnyű alumínium hengerével, AFFF oltóanyagával, nagynyomású rendszerével és FIA 2000 jóváhagyásával optimális tűzoltási képességet kínál, és növeli a biztonságot versenykörnyezetben.

Bízzon a Sparco minőség iránti elkötelezettségében, és szerelje fel együléses járművét a Sparco 014772FEAL tűzoltó készülékkel a megbízható és hatékony tűzvédelem érdekében.

Készüljön fel a vészhelyzetekre egy versenyminőségű oltórendszerrel, amely megfelel az FIA szigorú előírásainak.

A készlet tartalmazza a megfelelő telepítéshez szükséges összes elemet.

Aktiválás: Elektromos

Felhasználási terület: Formula

Kapacitás: 0,9 L

Súly: 1,8 Kg

De több terméket még itt talál: Tűzoltó Rendszerek

1./2.kép  014772FEAL

További információk

Tömeg 10,1 kg

Érdekelhetnek még…