Hatalmas lelkesedéssel ült vissza egy teszt erejéig a Hyundai volánja mögé Ott Tanak – az észt versenyző társa ezúttal egy R5-ös modell volt. de abszolút nem bánta meg az ideiglenes kategóriaváltást, hiszen már hónapok óta várt az igazi autózás élményére.

A mexikói futam vérbeli versenyzés élményét nyújtó kilométerei után Ott Tanak először vehette fel a versenytempót, Észtországban egy Hyundai i20 R5-össel száguldozhatott egy röpke teszt keretében. A világbajnoki címvédő a részben saját tulajdonában álló RedGrey csapatnak az autóját tette próbára. Tanak körülbelül 160 kilométerrel gazdagodhatott a teszt során, különböző csillapító és motorbeállításokat próbára téve. A teszten egyébként feltűnt egy régebbi Focus WRC is, mellyel Tanak menotra, Markko Martin rótta a köröket.

„Már nagyon vártam, hogy végre újból versenyautóba üljek.” – mesélte Tanak a dirtfish-nek. „Nem sokat mentem az i20 R5-össel, de nagyon jó volt vezetni, nagyon lenyűgözött! Nagyon örülök, hogy tempósan autózhattam, most már tényleg alig várom, hogy folytassuk a szezont.”

A csapat a Hyundai tehetséggondozó programjának részeseként a WRC2-ben biztosít autókat Ole Christian Veiby és Nikolaj Gryazin.

Forrás: Rallysport.hu

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2023-as termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds