A három alkalommal EB futamgyőzelmet ünneplő versenyző egy Hyundai i20 R5-össel vág neki a nyolc futamos bajnokságnak, kezdve az otthoni fordulójával, az Azori-szigetekkel március 26–28-án. Jobbján névrokona, Carlos Magalhaes lesz segítségére, akivel utoljára 2014-ben dolgoztak közösen.

Ő két portugál bajnoki címet vallhat magának és egy ötödik helyet a 2010-es Intercontinental Rally Challenge sorozatában.A hírt természetesen nemcsak Magalhaes tette közzé, hanem a Hyundai Portugal csapata is posztolta az izgalmas bejelentést a közösségi oldalán. Sérgio Ribeiro, a Hyundai Portugal vezérigazgatója büszkén mutatta be a 2020-as projektet, nagy ambíciókkal mind a nemzeti bajnokság, mind az EB számára. „Értékeinket és a rali iránti szenvedélyünket az Európa Bajnokságba fogjuk vinni, támogatva a nemzeti motorsportot a határokon túl is.”

Bruno Magalhaes, aki a tavalyi portugál bajnokság második helyét csípte el egy i20 R5-össel a következőket mondta el: „Nagyon szeretem az Európa Bajnokság futamait. Különleges légköre van, a lefedettség nagyon jó, és a versenyek mind teljesen eltérőek, tehát ez nagy kihívás a versenyzőpárosok számára. Nehéz volt feldolgozni számomra, hogy tavaly nem voltam részese a sorozatnak, de mindig is motoszkált bennem a visszatérés.

Magalhes harcba száll az EB címért

A rengeteg munka gyümölcse beérett – megállapodást tudtam kötni a Hyundai Portugal csapatával a teljes Európa Bajnokság teljesítésére, ami lényegében őrült dolog, de egyben nagyon jó hír is. Navigátori téren váltás történt, ugyanis Hugo (Magalhaes) korábban másik versenyzőtársat választott, a projektre pedig csak most derült fény. Természetesen a kapcsolatunk nem romlott meg, de segítséget kellett keresnem, és Carlos (Magalhaes) elvállalta a feladatot.”

A Magalhaes páros 2020-as menetrendje:
2020.március 26-28. – Azores Rallye
2020.május 7-9. – Rally Islas Canarias
2020.május 29-31. – Rally Liepaja
2020.június 26-28. – Rally Poland
2020.július 24-26. – Rally di Roma Capitale
2020.augusztus 28-30. – Barum Czech Rally Zlín
2020.október 9-11. – Cyprus Rally
2020.november 6-8. – Rally Hungary

Forrás: Rallysport.hu

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2023-as termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds