Újabb változást voltak kénytelen eszközölni a Rally EB szervezői az idei naptáron, ugyanis Lettország kormányának korlátozásai miatt az egy időre a szezonnyitóvá előlépett májusi Rally Liepaja is halasztásra kerül. Egyelőre úgy néz ki, június végén, Lengyelországban kezdődhet a szezon.

A lett EB futam eredetileg 2020. május 29-31. között került volna megrendezésre, ám a kormány egyre szigorúbb intézkedései következtében a sorozat szervezői végül a halasztása mellett döntöttek. Jelenleg javaslat sem látott napvilágot azzal kapcsolatban, mely időpontban kerülhetne megrendezésre a futam, azonban az idő előre haladtával egyre csökken annak esélyes, hogy az eredetileg tervezett nyolc futam mindegyike megrendezésre kerülhessen.

Természetesen a kontinens viadal szervezői minden erőfeszítést megtesznek a 2020-ra tervezett eseménynaptár lebonyolítása érdekében, azonban jelen helyzetben továbbra is az egészség a legfontosabb.

Jelen állás szerint az Európa Bajnokság első futamát Lengyelország rendezheti meg 2020. június 26-28. között, az Azori Szigetekre szeptemberben, a Kanári szigetekre pedig decemberben látogatna a mezőny.

Forrás: Rallysport.hu

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2023-as termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds