Fizetési módok

A termék értékének rendezését három módon lehet rendezni,

Készpénzzel: Személyesen az árú átvételekor. ( Ez lehet Forintban vagy Euróban , ha Forintban fizetnek akkor a rendelés napján a  Northline Kft. Valuta váltó EUR Eladási árfolyama a mérvadó. Fizetés első lépése,( ha meghaladja az 50e forintot ) a kínálatból választott termék előlegének átadása vagy átutalása ami 40%, ezt az Elérhetőségek, Adatok menüpont alatt található számlaszámokra, vagy személyesen, ekkor egy átvételi elismervény igazolást is kap az ügyfél valamint egy előleg számlát.
Személyes átvétel esetén a megrendelt termékek fennmaradó árát az átvétellel egy időben kell megfizetnie. Ha az üzlet nem valósul meg akkor az egész összeget vissza adjuk személyesen, vagy vissza utaljuk.

Átutalással: Az Elérhetőségek, Adatok menüpont alatt található számlaszámok valamelyikére kell befizetni az egész összeget, a postai utánvétel összegével együtt ha igényt tart rá az ügyfél, mint Belföldi, mint Külföldi megrendelésnél. Átutalásnál a megjegyzésben mindenképpen fel kell tüntetni a megrendelési számot amit a weboldalon leadott rendelés után e-mailben kap az ügyfél.
Ha az üzlet nem valósul meg akkor az egész összeget vissza utaljuk.
Külföldi megrendelés esetén az ügyfél, csak a teljes összeg átutalásával tudjuk a megrendelést elfogadni. Az országok ahová kiszállít a futárszolgálat részleteivel kapcsolatban több információt talál a Szállítási információk menüpont alatt.

Utánvétellel: Az utánvételi lehetőség csak Magyarország területén érvényes, a Fáma First csomagküldő futárszolgálat végzi. ( Fáma First Kft. Adószám: 11678526-2-43 Cím: Bp. 1194 Viola u. 38. ) Ilyenkor csak Forintban lehet teljesíteni a számlát rendezni. Ha az ügyél személyesen vagy átutalással előleget átad vagy átutal a különbözetet kell csak utánvétellel rendeznie. Ha átutalással az egész összeget rendezi, akkor nem utánvétellel, hanem sima idő garantált csomagként történik a kézbesítés, de ez nem változtat a szállítási költségen.  Az árak a Fáma First Kft. díjszabása alapján kerül kiszámolásra, ha a megrendelő által megadott súly nagyobb, mint a megrendelésben megadott szállítási költsége akkor erről értesítést küldünk e-mailben, valamint ilyenkor a különbözetét az ügyfélre terheljük.

Az IN-CAR-TEL Kft.  igyekszik olyan termékeket értékesíteni amelyek a beszállítóm vagy a saját raktárkészletünkben vannak, vagy beszerzésük pár héten belül megtörténhet, de persze előfordulhat, hogy a termék még a gyártónál sincs raktáron. Az érdeklődés után e-mailben minden esetben megadjuk a termék várható szállítási idejét, ennek tudatában dönt az ügyfél ,hogy megfelel-e és igényt tart rá.

Forrás: Törvényes Webáruház

web: http://torvenyeswebaruhaz.com