A koronavírussal kapcsolatos Vészhelyzet kihirdetését követően Eger város polgármestere bejelentette: eredeti időpontban nem kerül megrendezésre az Eger Rally, azonban nyár végén vagy ősz elején pótolnák a versenyt. Terep-rallyban viszont jövő héten sor kerülhet az első futamra.

Mint az ismeretes, a tegnapi napon Magyország kormánya Vészhelyzetet hirdetett a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, ennek értelmében megtiltják a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását.

Ennek értelmében nem kerülhet megrendezésre az eredetileg március 26.-29.-re tervezett Országos Rally Bajnokság idei első állomása, az Eger Rally sem, melyet az MNASZ Rallye szakági bizottság közlése szerint, augusztus 28-30, vagy a szeptember 4-6 időpontban szeretnének pótolni.

Ugyanakkor a korlátozások úgy tűnik, nem érintik a terep-rally bajnokság szezonnyitó rendezvényét, így jelen állás szerint a március 20-22.-re tervezett bugaci Andrenalin Kupa megrendezésre kerül.

Forrás: Rallysport.hu

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2023-as termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds