Egy versenynapos menetrenddel veheti kezdetét az idei Országos Rali Bajnokság, a Steelvent Salgó Rallyn az elsőosztály mellett az ORC, a Historic és a másodosztály számára is megkezdődhet a pontvadászat.

Hosszú várakozás után 2020. július 18-19. között kerülhet megrendezésre az Országos Rali Bajnokság idei első futama. A kényszerű változtatások után a Steelvent Ózd Rally egy versenynapos programmal várja a rajthoz álló párosokat és a nézőket egyaránt. A szombati napon nagy tennivalójuk nincs a résztvevőknek, csupán a rajtceremónia kerül megrendezésre a nagyközönség előtt.

Vasárnap egy vérbeli ralis nap szemtanúi lehetünk, ha kilátogatunk a Mátra övezte már-már legendásnak számító erdei gyorsasági szakaszaira. A kora reggeli szervizparkos ébresztő után az első gyorsasági szakasz rajtjára Salgótarján peremén kerülhet sor – kazári céllal első nekifutásra egy közel öt kilométeres szakasszal kezdhetik meg a rajthoz álló párosok az Országos Bajnokság 2020-as szezonját. Ezt követően második szakaszként egy igen nagy falat következhet – Bátonyterenye és Mátraalmás közötti 26 kilométeres pályát kell teljesíteni. Harmadik gyorsként Mátraszentimre és Mátrakeresztes zárja tíz kilométerével az első kört. A nap hátralvő részében még két kör vár az elsőosztályú mezőnyre.

Az esemény során a nagyok mellett az ORC mezőnye is megkezdheti az idei menetelését. A szervezők továbbá a másodosztály és a Historic kategória párosainak nevezését is várja a július 19-ei versenynapra.

Forrás: Rallysport.hu

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2023-as termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds