Belehalt a hőségbe egy motoros Marokkóban.

Újabb haláleset a Morocco Desert Challenge-en: Bram van der Wouden hőguta és a kimerültség miatt halt meg a csütörtöki szakaszon.

Azok után, hogy szerdán egy navigátor veszítette életét, csütörtökön újabb haláleset történt a Morocco Desert Challenge terepraliversenyen. A híradások szerint Bram van der Wouden a hőguta és a kimerültség miatt halt meg a rendkívüli forróságban zajlott csütörtöki etap során.
A holland motorost versenyzőtársai találták meg a versenygépe mellett feküdve. A 48 éves versenyző vélhetően meg akart állni pihenni, ám hiába érkezett meg gyorsan az orvosi csapat a helyszínre, az életét már nem tudták megmenteni.

Belehalt a hőségbe egy motoros Marokkóban. Van der Wouden a Malle Moto, azaz a szervizsegítség nélküli kategóriában indult a marokkói viadalon, méghozzá első alkalommal. Korábban több terepraliversenyen is részt vett már, többek között indult az Africa Eco Race-en is, míg tavaly élete álmát váltotta valóra, amikor ott lehetett a Dakar mezőnyében – igaz, egy bukás miatt hamar kiszállt akkor a küzdelmekből.

Nyugodjék békében!

Forrás: Formula.hu